Doliu în lumea cinematografiei mondiale! Celebrul actor din Breaking Bad s-a stins din viață pe patului unui spital din New York

Hollywood-ul este în doliu după ce un celebru actor din serialul Breaking Bad s-a stins din viață. Mark Margolis a decedat într-un spital din New York după lupta cu diabetul.

04 aug. 2023, 21:32
Doliu în lumea cinematografiei mondiale! Celebrul actor din Breaking Bad s-a stins din viață pe patului unui spital din New York
Doliu în lumea cinematografiei mondiale! Celebrul actor din Breaking Bad s-a stins din viață pe patului unui spital din New York

În data de 3 august, Mark Margolis, celebrul actor recunoscut la nivel global pentru interpretarea sa din serial Breaking Bad, dar și din numeroase alte producții, a încetat din viață la vârsta de 83 de ani. Trecerea în neființă l-a găsit pe artist în timp ce era internat la Spitalul Sinai din New York. Vestea tristă a fost comunicată chiar de către fiul său.

Citește și: Doliu la Hollywood! Un actor celebru s-a stins din viață la 56 de ani

După o scurtă luptă cu diabetul, actorul a plecat dintre noi. În urma sa, a rămas soția sa Jacqueline Margolis, care va căuta alinare alături de fiul său, Morgan Margolis, și cei trei nepoți ai săi: Ben, Aiden și Henry Margolis. Familia are planuri pentru o ceremonie funerară privată și un eveniment memorial. În loc de aranjamente florale, intenționează să îndrume donațiile către Fundația de Cercetare a Diabetului Juvenil, în memoria lui Mark Margolis.

Unul dintre primii care și-au exprimat omagiile pentru Mark Margolis este Robert Kolker, reprezentantul său de la Red Letter Entertainment din 2007, care a declarat:

„Era unic. A fost un client prețuit și un prieten de o viață. Am fost norocos să îl cunosc”.

În ce producții a jucat celebrul actor

Unul dintre rolurile care va rămâne înscris în istorie este cel din seria Breaking Bad, unde a dat viață personajului Hector „Tio” Salamanca. Din anul 2016, artistul a revenit la acest rol, interpretând o versiune mai tânără a personajului, și a continuat să îl joace până în 2022, acoperind sezoanele 2 până la 6. Performanța sa a fost recunoscută prin multiple nominalizări la premii. Un alt personaj care i-a adus celebrul este Alberto The Shadow din filmul Scarface.

Printre alte producții notabile în care a avut roluri se numără: The Equalizer, Oz, Kings, American Horror Story: Asylum, Gotham, Californication, Ace Ventura: Pet Detective, Requiem for A Dream, Black Swan și The Fountain.

Având în vedere cariera sa extrem de prolifică, Mark Margolis a reușit să câștige o bază impresionantă de fani, care acum îl plâng pe rețelele de socializare în aceste momente.

„A făcut parte dintr-una dintre cele mai bune scene din istoria televiziunii. RIP Mark Margolis, AKA Hector Salamanca”,

„Odihnește-te în pace, ai fost un actor minunat și mi-a plăcut foarte mult să te privesc pe ecran”, „El a fost fenomenal. Acțiunea non-verbală de la un actor care vorbește în mod obișnuit este foarte greu de făcut bine. A fost cel mai bun dintre cei mai buni”, „Omul ăsta a fost perfect în rolul lui pe care îl are pe Hector Salamanca”, „Mulțumesc Mark Margolis pentru o astfel de performanță nu doar pe BrBa și BCS, ci și în alte lucrări”, sunt doar câteva dintre sutele de mesaje care au apărut pe Twitter.

Citește și: Doliu în cinematografie! Un celebru actor a murit la 70 de ani