Doliu în lumea cinematografiei. Un actor cunoscut a murit la doar 28 de ani. Fanilor nu le-a venit să creadă!

Lumea filmului hollywoodian a mai pierdut o stea. Joey Morgan s-a stins fulgerător din viață, la vârsta de doar 28 de ani.

22 nov. 2021, 20:49
Doliu în lumea cinematografiei. Un actor cunoscut a murit la doar 28 de ani. Fanilor nu le-a venit să creadă!

Doliu în lumea cinematografiei. Acesta a fost protagonistul filmelor „Scout’s Handbook for the Zombie Apocalypse”, „Flower” și „Compadres”. Cauza decesului nu a fost făcută publică.

Doliu în lumea cinematografiei. Un actor cunoscut a murit la doar 28 de ani. Fanilor nu le-a venit să creadă!

Cel care a anunțat vestea dispariției actorului de comedie a fost agentul său. „A fost un șoc, ne va lipsi foarte mult”, a declarat agentul pentru revista „The Hollywood Reporter”.

Regizorul de la Scouts, Christopher Landon, i-a adus un omagiu actorului pe Twitter: „Joey Morgan a intrat în viața mea acum aproape nouă ani. Era liniștit, amuzant, inteligent și grijuliu. Iar când porneau camerele, era magnetic. Vestea morții sale este sfâșietoare. Sunt onorat că l-am cunoscut”.

Morgan, născut în Chicago, și-a făcut debutul actoricesc în comedia de acțiune Scouts Guide to the Zombie Apocalypse (2015), jucând rolul Augie Foster și a fost unul dintre cei trei protagonisti alături de Tye Sheridan și Logan Miller.

În anul următor, el a fost co-protagonistul în producția mexicano-americană Compadres , o comedie în care a jucat un adolescent hacker în pereche cu un fost polițist interpretat de Omar Chaparro.

În 2017, Morgan a jucat rolul adolescentului cu probleme Luke Sherman în comedia neagră a lui Max Winkler, Flower , care a avut premiera la Festivalul de Film de la Tribeca.

Citește și: EXCLUSIV Actorii Eugen Cristea şi Cristina Deleanu au dat statul în judecată din cauza certificatului verde: „Vrem să mai luăm şi noi câte o haină, un parfum, un deodorant”
A fost lăudat pentru performanța sa și a fost selectat de Indie Wire drept unul dintre talentele de izbucnire a lui Tribeca pentru acel an.

Morgan s-a bucurat de un 2018 prolific, jucând în comediile Sierra Burgess Is a Loser și Camp Manna. Ultimul său credit major în film a venit în 2020 în comedia SF Max Reload and the Nether Blasters.

La televizor, Morgan a jucat într-un episod din Chicago Med și a avut un rol recurent în Critters: A New Binge din 2019.

Citește și: Cum arată acum Jana Nagyova, personajul principal, din serialul-fenomen ”Arabela”. Are 62 de ani și nu mai are nicio treabă cu actoria. Noua ei meserie a surprins pe toată lumea!