Doliu în lumea filmului. O îndrăgită actriță s-a stins din viață! A stat aproape o lună în comă profundă

Lumea filmului a mai pierdut o stea. Este vorba despre actrița a dintre cele mai mari actrițe din Mexic. Aceasta era de 28 de zile de comă profundă.

10 dec. 2021, 23:53
Doliu în lumea filmului. O îndrăgită actriță s-a stins din viață! A stat aproape o lună în comă profundă

Doliu în lumea filmului. Carmen Salinas, cunoscută și sub numele de Queridisima de México, s-a stins din viață joi,  la vârsta de 82 de ani, lăsând o moștenire impresionantă în film, teatru, muzică, imitație, comedie și TV, dar mai ales în arta de a trăi.

Doliu în lumea filmului. O îndrăgită actriță s-a stins din viață! A stat aproape o lună în comă profundă

„Cu durere profundă, vă informăm că actriţa Carmen Salinas s-a stins din viaţă pe 9 decembrie 2021. Apreciem toate mesajele de sprijin şi gesturile de respect faţă de familia noastră. La fel şi gesturile de afecţiune şi rugăciunile pe care le-au oferit iubitei noastre Carmelita Salinas”, au transmis rudele actriţe mexicane celebre într-un comunicat publicat pe reţelele de socializare.

Actriţa suferise o problemă gravă de sănătate,pe 11 noiembrie. Această știre a emoţionat profund populaţia mexicană. Nepotul ei, Gustavo Briones, a informat că actriţa a fost internată în stare gravă după ce a suferit un accident vascular cerebral.

Înainte de internare, actriţa Carmen Salinas continua să fie foarte activă profesional şi făcea parte din distribuţia telenovelei “Mi fortuna es amarte”, de Nicandro Díaz, iar vestea internării sale în stare gravă a fost un adevărat şoc pentru fanii ei.

Citește și: DOLIU în sportul românesc. Fostul mare jucător şi antrenor Ioan Teodorescu s-a stins din viaţă la 85 de ani. Fanii sunt muți de durere!
Carmen Salinas, una dintre cele mai mari actrițe din Mexic, a murit la vârsta de 82 de ani după mai multe săptămâni de spitalizare, în urma unui accident vascular cerebral. În ultimile 28 de zile, actrița a fost în comă.

Carmen Salinas Lozano, născută pe 5 octombrie 1939 la Torreon, în statul mexican Coahuila, a fost una dintre actriţele de televiziune cele mai îndrăgite, iar cariera sa artistică se întinde pe mai mult de jumătate de secol.

Şi-a făcut debutul în televiziune cu telenovela “La vecindad” (1964), dar a jucat şi în filme pentru marele ecran, precum “La vida inútil de Pito Pérez” (1970), şi a interpretat personajul La Corcholata în “Bellas de noche” (1975).

Citește și: Doliu la ISU Bucureşti-Ilfov. Comandantul de echipaj Emil Bunea a murit. Avea doar 50 de ani: „Lasă o urmă în sufletele noastre”