Doliu în lumea fotbalului românesc! O legendă din Generația de Aur a încetat din viață

Este din nou doliu în lumea fotbalului românesc, după ce fostul jucător de fotbal Constantin Gîrjoabă, o legendă din Generaţia de Aur, a decedat sâmbătă, la vârsta de 59 de ani.

18 dec. 2022, 13:42
Doliu în lumea fotbalului românesc! O legendă din Generația de Aur a încetat din viață
Doliu în lumea fotbalului românesc!

Doliu în lumea fotbalului românesc! Constantin Gîrjoabă, fostul jucător, antrenor, şi preşedinte al clubului FC Farul constanța a încetat din viață la vârsta de 59 de ani.

Citește și Doliu în lumea fotbalului! Un fotbalist român și-a găsit sfârșitul într-un cumplit accident rutier

Doliu în lumea fotbalului românesc!

Vestea trecerii în neființă a lui Constantin Gîrjoabă a fost dată de către membrii clubului Farul Constanța care au transmis condoleanțe familiei marelui jucător.

”Familia Farului este de astăzi mai săracă, după ce fostul jucător, antrenor și președinte al clubului nostru, Constantin Gîrjoabă, a decedat la vârsta de 59 de ani ! A participat, alături de naționala României, la Campionatul Mondial U20 din Australia, unde „tricolorii” au obținut medaliile de bronz ! Farul Constanța transmite condoleanțe familiei și putere de a depăși acest moment! #LegendeFarul #FarulSuntemToti”, au scris cei de la Farul pe pagina lor de Facebook.

Constantin Gîrjoabă s-a născut pe 16 noiembrie 1963, în București și a făcut parte din naţionala U20 a României, care în anul 1981 a obţinut medalia de bronz la Campionatul Mondial din Australia.

De-a lungul carierei sale el a jucat la echipe precum Progresul, Sportul Studenţesc, Jiul Petroşani, Rapid Bucureşti, Callatis Mangalia şi Farul Constanţa, unde, după ce s-a retras din activitate, a ocupat funcția de antrenor, dar şi preşedinte de club.

Citește și Doliu în sportul românesc. Federaţia de Rugby anunţă moartea unuia dintre jucătorii legendari ai ţării noastre