Doliu în lumea fotbalului. Sportivul de 21 de ani a murit într-un accident de circulaţie!

Lumea fotbalului e în doliu după ce Raul Negrea, portarul echipei Someșul Dej, a murit într-un accident rutier care a avut loc luni.

03 aug. 2021, 19:57
Doliu în lumea fotbalului. Sportivul de 21 de ani a murit într-un accident de circulaţie!

Doliu în lumea fotbalului. Luni, la primele ore ale dimineții, tânărul se deplasa dinspre Sângeorz Băi spre Ilva Mică, iar la un moment dat, în condiții de carosabil umed, mașina a părăsit șoseaua și s-a izbit de un copac, aproape de malul Someșului.

Doliu în lumea fotbalului. Sportivul a murit într-un accident de circulaţie!

Abia după câteva ore, un șofer a observat mașina pe marginea drumului și a alertat autoritățile. La scurt timp au intervenit pompierii militari din cadrul Gărzii Sângeorz-Băi și un echipaj de ambulanță. Din păcate, însă, medicii nu au mai putut face nimic ca să0i salveze viața.

Polițiștii desfășoară cercetări în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă, urmând să stabilească cauzele și modalitatea producerii accidentului.

Raul Negrea era portar la echipa Someșul Dej, care activează în liga a III-a. Clubul a anunțat că va retrage tricoul cu numărul 1 de la FC Someșul: ”Cu mare regret, anunțăm trecerea în neființă, mult prea rapidă, a portarului echipei noastre, Negrea Raul. Transmitem sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”.

În 2015 a început să activeze la echipa Ardealul Junior Bistrița. A ajuns apoi la Progresul Taure, Progresul Năsăud, Gloria Junior. Din august 2020 s-a transferat la echipa Someșul Dej.

În urmă cu o săptămână Stephan Nasstrom, unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti ai agenţiei Associated Press, a murit la vârsta de 70 de ani. Acesta se retrăsese în Peru, locul unde și-a petrecut ultimii ani din viață.

Stephan Nasstrom a lucrat timp de peste 40 de ani pentru Associated Press şi a fost jurnalist sportiv, acoperind nouă ediţii ale Campionatelor Mondiale de fotbal și nu mai puţin de opt ediții ale Jocurilor Olimpice.

„Este regretat datorită carierei sale remarcabile. Și-a făcut profesia cu pasiune și a pus amprenta peste tot pe unde a fost. Era specializat în ski, fotbal, tenis, atletism și baseball. Cu toate astea, a scris și despre o varietate de alte sporturi, inclusiv lupte olimpice. Nasstrom a călătorit pe tot globul și era mândru că a acoperit evenimente de pe mai multe continente”, se arată într-un text publicat de agenţie.

Citeşte şi: Doliu în lumea filmului. O cunoscută actriţă a murit, la doar 64 de ani. Vedeta se lupta cu două tipuri de cancer!