Doliu în lumea medicală din România. Doctor celebru, mort la 49 de ani din cauza Covid. Era internat la Colentina

Medicul Taner Chemal, unul dintre cei mai buni și apreciați medici implantologi şi specialişti în chirurgie orală din România a murit, joi, la Spitalul Colentina, unde fusese internat cu coronavirus.

24 iul. 2020, 05:01
Doliu în lumea medicală din România. Doctor celebru, mort la 49 de ani din cauza Covid. Era internat la Colentina

”Lumea medicală constănțeană este în doliu după ce medicul stomatolog Taner Chemal a murit. Doctorul era specialist în implantologie avansată, chirurgie orală, parodontologie și stomatologie digitală. Taner Chemal era născut în 1971, iar în anul 2015 își luase doctoratul în implantologie. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, este mesajul apărut în presa constănțeană. 

Imagini şocante! Cum arată mâinile cadrelor medicale după ce au stat ore întregi în combinezoanele anti-COVID-19 FOTO

Taner Chemal suferea de obezitate şi de afecţiuni cardiace, având stenturi montate la inimă de mai mult timp şi trecând printr-o operaţie de micşorare de stomac în urmă cu câţiva ani. Dr. Taner era directorul Asociaţiei Române de Implantologie Orală, scrie Adevărul. 

Taner Chemal, în vârstă de 49 de ani, fusese infectat cu coronavirus și internat pe data de 15 iulie la Spitalul Colentina București, după ce starea lui se înrăutățise. Acesta aștepta să primească tratamentul cu Remdesivir, însă a decedat înainte ca acesta să ajungă. 

Familia medicului este, de asemenea, infectată cu coronavirus. Colegii acestuia de la clinica de stomatologie unde lucra s-au testat din proprie inițiativă după ce medicul a aflat că este infectat. Din fericire, testele tuturor cadrelor medicale care au avut contact direct cu el au ieșit negative, scrie focuspress.ro.

Printre pacienţii soţilor Taner s-au numărat şi soţii Andreea Esca şi Alexandre Eram, şi ei afectaţi recent de Covid-19. 


loading...
Partenerii noștri