Doliu în lumea medicală, un doctor de 31 de ani a murit în Piatra Craiului. El s-a prăbuşit într-o prăpastie

Un medic de doar 31 de ani din Brașov a fost găsit mort într-o zonă montană greu accesibilă. Un turist a fost cel care l-a zărit într-o prăpastie. Salvamontiștii au intervenit cu un elicopter pentru a-i recupera corpul.

07 iun. 2020, 07:25
Doliu în lumea medicală, un doctor de 31 de ani a murit în Piatra Craiului. El s-a prăbuşit într-o prăpastie

Corpul neînsuflețit al medicului a fost văzut sâmbătă de un turist, sub Vârful Zbirii, într-o zonă de gol alpin. Se pare că medicul s-ar fi prăbușit în gol 100 de metri, după ce s-a apropiat de marginea hăului. Cadavrul a zăcut câteva zile în prăpastie. Corpul neînsuflețit al medicului brașovean se afla într-un gol sub poteca pe care au trecut foarte mulți turiști.

Citeşte şi Descoperire şocantă în Piatra Neamţ! Un bărbat de 51 de ani a fost găsit mort într-un tomberon

Potrivit România TV, deoarece zona este foarte greu accesibilă, salvamontiștii au cerut ajutorul elicopterului SMURD Târgu Mureș.

Doi salvamontiști din Zărnești au legat cadavrul medicului pentru a putea fi ridicat de elicopter. Corpul neînsuflețit a fost coborât la baza muntelui, de unde a fost preluat de lucrătorii de la Laboratorul de Medicină Legală Brașov. Cadavrul va fi autopsiat pentru a se stabili dacă medicul a căzut sau a fost împins în prăpastie.