Doliu în lumea medicală. Un renumit medic neunatolog a murit de COVID

Emilia Biber, un renumit medic neunatolog și pediatrie din Hunedoara a murit, după ce s-a infectat cu coronavirus. Cadrul medical avea 70 de ani.

13 nov. 2020, 22:19
Doliu în lumea medicală. Un renumit medic neunatolog a murit de COVID
Ţările europene care au rămas fără cadre medicale din cauza salariilor

Doliu în lumea medicală. Anunţul a fost făcut, vineri, de reprezentanții Spitalului Municipal „Dr. Alexandru Simionescu” din Hunedoara. Medicul Emilia Biber a decedat, din cauza infecției cu coronavirus.

Citește și: Accident grav în Mioveni. Un tânăr de 19 a lovit mortal un minor de doar 12 ani

„Spitalul Municipal «Dr. Alexandru Simionescu» Hunedoara este astăzi îndoliat de dispariţia doamnei doctor Emilia Biber, medic primar pediatru, personalitate marcantă a neonatologiei și pediatriei hunedorene”, au transmis reprezentanții Spitalului Municipal Hunedoara.

Doliu în lumea medicală. Emilia Biber a fost personalitate marcantă a neonatologiei și pediatriei timp de 40 de ani. Aceasta s-a pensionat în anul 2018.

„Doamna doctor Biber a continuat să fie dăruită profesiei și a fost prezentă cu generozitate printre noi până la sfârşit. A deţinut, în ultimii ani, funcţia de medic coordonator al Compartimentului de Neonatologie din cadrul spitalului nostru și a fost mereu preocupată şi implicată în problemele care s-au ivit în exercitarea acestei funcții. În anul 2018 s-a pensionat, dar a păstrat pe mai departe legături strânse cu foștii colegi”,au mai transmis reprezentanții Spitalului Municipal Hunedoara.

Emilia Biber a fost o persoană care a dat, în mod constant, dovadă de profesionalism, responsabilitate, perseverenţă şi devotament

Citește și: Asistenta de 55 de ani a murit la Arad din cauza COVID. Femeia era sănătoasă tun înainte să ia virusul

„Este un moment de răscruce şi o grea pierdere pentru toți cei care i-au fost colegi, pacienți sau prieteni. A fost o persoană care a dat, în mod constant, dovadă de profesionalism, responsabilitate, perseverenţă şi devotament. S-a bucurat de stima colegilor, a pacienţilor şi a părinţilor acestora. Decesul cauzat de COVID-19 al doamnei doctor întristează deopotrivă lumea medicală şi comunitatea hunedoreană. Conducerea spitalului municipal este alături de familia îndurerată şi transmite, pe această cale, sincere condoleanţe.Colegii şi toţi cei care au cunoscut-o îi vor păstra vie amintirea” , au transmis reprezentanții Spitalului Municipal Hunedoara.