Doliu în lumea medicinei românești. Un mare medic celebru a murit brusc, după 30 de ani de carieră. FOTO

Un medic foarte cunoscut din Sibiu a murit brusc, lăsând pe toată lumea fără cuvinte. Anunțul a fost făcut de reprezentanții Spitalului de Pneumoftiziologie din Sibiu acolo unde a profesat.

15 iun. 2022, 14:51

Medicul primar pneumolog Mioara Munteanu a încetat din viață. Colegii își iau rămas bun de la un doctor despre care spun că a fost dedicat într-o carieră de peste 30 de ani.

Pneumologul Mioara Munteanu a murit. Foștii colegi au anunțat decesul

În postarea emoționantă pe care au făcut-o pe pagina de facebook a unității medicale aceștia scriu că a fost un medic dedicat care a iubit oamenii și care a dat dovadă de profesionalism în cei peste 30 de ani de carieră.

Citește și: DOLIU uriaş la ISU! Unul dintre salvatorii cu experienţă a murit

„Ne luăm rămas bun cu profundă tristețe de la draga și buna noastră colegă, dr. Mioara Munteanu, medic primar pneumolog în cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu. Vom păstra mereu în amintirea noastră profesionalismul, dăruirea și omenia de care a dat dovadă de-a lungul întregii sale cariere de peste 30 de ani.

A iubit oamenii, a adus alinare suferinței a mii de bolnavi și s-a dedicat cu mult devotament nobilei misiuni de a reda sănătatea semenilor. Dumnezeu să îi odihnească sufletul în pace și lumină! Sincere condoleanțe familiei îndurerate!”, au scris cei la spital.

Și Medicul Marinela Ecea, tot medic în Sibiu, s-a stins în urmă cu o săptămână

Medicul Marinela Ecea, unul dintre cei mai iubiți doctori din Sibiu, a murit, lâsându-i pe cei care i-au fost apropiați cu un mare gol în suflet.

Se pare că Marinela Ecea a murit subit, mult înainte de vreme. Nimeni nu s-a așteptat la o veste atât de cruntă în ceea ce o privește pe cea care a vindecat mii de pacienți.

Marinela Ecea lucra la Aria Clinic, iar colegii și-au luat rămas bun printr-un mesaj emoționant postat pe pagina de Facebook a instituției.

Aceștia o descriu ca fiind un om minunat și un medic cu suflet mare. Mesajul este unul emoționant și arată legătura dintre medic și colegii ei.

Citește și: Doliu în lumea afacerilor din România. Miliardarul a făcut infarct şi nu a mai putut fi salvat

„Anunțăm cu multă tristețe vestea trecerii la cele veșnice a colegei noastre, doamna Dr. Marinela Ecea. O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer lăsând în urmă amintirea unui om minunat, a unui medic desăvârșit, care va rămâne mereu în gândurile noastre. Ne va lipsi mult Marinela, omul cald și echilibrat, colega adevărată, mereu un sprijin pentru noi toți, prietena cu zâmbet blând și vorbe bune. Sincere condoleanțe familiei. Dumnezeu să o odihnească în pace! Colegii din Aria Clinic”, au scris aceștia pe pagina de facebook.