Doliu în lumea modei. Un cunoscut designer a murit subit la doar 46 de ani

Doliu în lumea modei. Un designer de la o casă de modă celebră a murit subit la vârsta de 46 de ani.

11 nov. 2023, 13:17
Doliu în lumea modei. Un cunoscut designer a murit subit la doar 46 de ani
Un celebru designer a murit subit la vârsta de 46 de ani

Davide Renne, cunoscut designer și noul director de creație al brandului Moschino, a murit la 46 de ani. Bărbatul a fost găsit mort în casă, iar sursele apropiate anchetei spun că acesta ar fi suferit un atac de cord.

Citește și: Ziaristul Florin Avram a murit fulgerator la doar 54 de ani

Cauza oficială a morții nu a fost transmisă până la acest moment. Davide renne abia preluase noua funcție de la Moschino în noiembrie și a stat doar câteva zile ca director de creație.

„Cu profundă durere și mare tristețe, Moschino anunță că Davide Renne a încetat din viață la 10 noiembrie 2023, la Milano.

Davide a preluat rolul de director de creație la Moschino cu doar câteva zile în urmă, pe 1 noiembrie 2023”, a transmis Moschino, pe Instagram.

Citește și: Actorul şi cântăreţul australian Johnny Ruffo a murit la vârsta de 35 de ani după o grea luptă cu cancerul

Massimo Ferretti, președintele Aeffe SpA, compania mamă care deține Moschino, a transmis un mesaj de condoleanțe. Cunoscutul designer a murit la nouă zile după preluarea funcșiei. Aceasta a fost anunțată pe 16 octombrie, dar preluarea a fost făcută pe 1 noiembrie. Davide Renne a mai lucrat și la Gucci. Acesta avea programată prima colecție Moschino în februarie 2024.

„Nu există cuvinte pentru a descrie durerea pe care o resimțim în acest moment dramatic. Davide ni s-a alăturat cu doar câteva zile în urmă, când o boală subită l-a luat de lângă noi prea devreme. Încă nu ne vine să credem ce s-a întâmplat. Împreună cu Davide, lucram la un proiect ambițios, într-o atmosferă de entuziasm și optimism pentru viitor.

Chiar dacă a stat foarte puțin timp alături de noi, Davide a reușit să se facă imediat iubit și respectat. Astăzi ne rămâne nouă responsabilitatea de a duce mai departe ceea ce imaginația și creativitatea lui doar au imaginat. Cele mai profunde condoleanțe se îndreaptă către familia și prietenii săi”, a declarat Massimo Ferretti, președintele Aeffe SpA.