Doliu în lumea sportului! A murit în timp ce participa la Campionatul Mondial

Doliu în lumea sportului! Un motociclist a murit la doar 15 ani, în timp ce participa la Campionatul Mondial Supersport 300.

25 sept. 2021, 19:44
Doliu în lumea sportului! A murit în timp ce participa la Campionatul Mondial

Doliu în lumea sportului! A murit în timp ce participa la Campionatul Mondial

Un motociclist a murit la doar 15 ani, în timp ce participa la Campionatul Mondial Supersport 300.

Spaniolul Dean Berta Vinales, de 15 ani, a murit într-un accident, într-o etapă a Campionatului Mondial de Supersport 300. Era vărul lui Maverick Vinales.

Sportivul a suferit răni grave la cap și la torace după ce a căzut. În accident au fost implicați mai mulți piloți.

Dean Berta Vinales a primit îngrijiri pe pistă, apoi a fost dus de urgență cu ambulanța la spital. Din nefericire, nu a mai putut fi salvat, în ciuda eforturilor depuse de medici. Era component al echipei Vinales Racing Team şi se afla pe locul 22 în clasamentul general.

Fost sportiv de peformanță, în stare gravă la ATI cu COVID-19. Apel disperat: „Rugați-vă pentru mine!”

Cedric Ceballos, fost jucător în NBA între 1990 şi 2001, la Phoenix Suns și LA Lakers, a făcut un apel disperat pe social media, rugând lumea să se roage pentru el, după ce s-a infectat cu COVID-19 și a fost internat acum 10 zile la Terapie Intensivă.

„În ziua a 10-a la Terapie Intensivă, COVID-19 mă loveşte oficial. Îi rog pe toți, familie, prieteni, să se roage pentru sănătatea mea și să mă recuperez”, a scris Cedric Ceballos, care a postat pe Twitter și o fotografie în care are masca de oxigen pe faţă.

Fostul star din NBA a adăugat că lupta nu s-a terminat și și-a cerut scuze celor pe care i-a nedreptățit de-a lungul timpului. „Dacă v-am greșit cu ceva în trecut, permiteți-mi să-mi cer scuze public. Lupta mea nu s-a terminat”.

Cedric Ceballos a câştigat în 1992 concursul de slam dunk legat la ochi. Are în palmares finala NBA din 1993, jucată cu Phoenix Suns într-o echipă condusă de Charles Barkley, pierdută în faţa celor de la Chicago Bulls, conduşi magistral de Michael Jordan. Cel mai bun sezon al lui Cedric Ceballos în NBA a fost 1994-1995, în tricoul lui LA Lakers: a fost ales în All Star Game, într-un sezon regular cu o medie de 21,7 puncte şi 8 recuperări pe meci.