Doliu în lumea sportului! Sorin Moraru a decedat la vârsta de 53 de ani. „Butelie” a făcut infarct

Fostul fundaş Sorin Moraru a decedat la vârsta de 53 de ani, în urma unui infarct miocardic în timp ce se afla cu prietenii la o partidă de fotbal, a anunţat, joi, clubul FC Argeş pe pagina sa de Facebook.

25 feb. 2021, 23:57
Doliu în lumea sportului! Sorin Moraru a decedat la vârsta de 53 de ani. „Butelie” a făcut infarct

Sorin Moraru, ”Butelie”, aşa cum îi spuneau colegii de echipă şi prietenii, a debutat în prima divizie ca fundaş la FC Olt, apoi a trecut pe la Farul Constanţa unde a fost şi căpitan de echipă, iar în perioada 1992-1994 a evoluat la FC Argeş sub bagheta antrenorilor Ion Moldovan şi Constantin Stancu.

Sorin Sorin Moraru, născut pe 20 iunie 1967, a fost coleg de echipă, printre alţii, cu Bogdan Argeş Vintilă, Vasile Popa, Nelu Ceauşu, regretatul Gabi Amărăzeanu şi Jean Barbu.

Moraru a mai evoluat în cariera sa la Electroputere, Petrolul Ploieşti şi Gloria Bistriţa.

Doliu în fotbalul românesc. Un fost jucător de la CFR Cluj s-a sinucis
Doliu în lumea sportului, a murit un campion

Este doliu în lumea sportului după ce o legendă a murit la 74 de ani. Familia acestuia a transmis marți, 23 februarie, tragica veste pe pagina sa oficială de Facebook.

Este vorba despre caiacistul polonez Aleksander Doba, faimos pentru că a traversat Atlanticul de trei ori singur, ultima dată în urmă cu patru ani. Familia sa a anunțat recent că acesta a murit după ce a urcat pe Kilimanjaro, conform afp.com

„Cu regret profund vă informăm că marele caiacist Aleksander Doba a încetat din viaţă pe 22 februarie. A murit aşa cum moare un călător, atingând cel mai înalt vârf al Africii – Kilimanjaro, făcându-şi visele să devină realitate”, a scris familia sa pe pagina sa oficială de Facebook.

Aventurierul a murit după ce a urcat pe cel mai înalt vârf al Africii, Kilimanjaro (5.891,8 metri). Cu puţin timp înainte de coborâre, el şi-a pierdut cunoştinţa şi nu şi-a mai recăpătat-o în pofida eforturilor de resuscitare, conform sursei menționate.

Acest inginer pensionar, uşor de recunoscut cu legendara sa barbă albă şi privirea plină de energie, a devenit celebru după ce a traversat singur şi fără asistenţă Atlanticul de trei ori.

Prima traversare l-a condus de la Dakar la Acarau, în Brazilia, între octombrie 2010 şi februarie 2011, iar a doua de la Lisabona la Port Canaveral, în Florida, între octombrie 2013 şi aprilie 2014.

În timpul celui de-al treilea periplu, care l-a dus de pe coasta de est a Statelor Unite până pe coastele franceze, Doba a parcurs prin forţa braţelor 6.680 de kilometri în 111 zile.


loading...
Partenerii noștri