Doliu în medicină. A murit dr. Cristian Marian Burea, fost comandant al Spitalului Penitenciar Colibași

Slujba de înmormântare va avea loc marți 18 ianuarie la Biserica Sfânta Treime din Pitești, a anunţat familia medicului.

18 ian. 2022, 07:05
Doliu în medicină. A murit dr. Cristian Marian Burea, fost comandant al Spitalului Penitenciar Colibași

Doliu  în lumea medicală! A plecat la cer medicul Cristian Marian Burea, fost director al Spitalului Penitenciar Mioveni, în prezent, medic de medicină internă în cadrul Clinicii Natisan. Acesta a încetat din viață duminică seara, după o grea suferință. Sicriul cu trupul neînsuflețit se află la locuința sa din cartierul piteștean Trivale.
În 2021 au plecat din România cei mai puţini medici din ultimii 6 ani. Doar 776 de certificate pentru exercitarea profesiei în afara ţării emise de Colegiul Medicilor

Decesul a fost anunțat în presa locală: ”Fostul comandant al Spitalului Penitenciar Colibași și fost Șef al Direcției Medicale din Administrația Națională a Penitenciarelor, dr. Cristian Marian Burea, s-a stins din viață aseară. Dr. Cristian Burea a fost medic specialist în medicină internă iar începând din 2015, directorul medical al Clinicii Natisan, scrie Jurnalul de Argeș.
Servicii medicale cu plată în 2022. Ce investigaţii şi analize nu acoperă CNAS

”Slujba de înmormântare va avea loc marti, 18.01.2022, la Biserica Sfânta Treime”, potrivit unui anunț dar de familie pe curier.ro.