Doliu în muzica lăutărească! Anunţul trist a apărut pe pagina lui Nicolae Botgros: „Dumnezeu să îl ierte”

Doliu în muzica lăutărească! Un mare lăutar s-a stins din viaţă astăzi, 7 aprilie. Bunul său prieten, Nicolae Botgros, este înmărmurit de durere de această veste tristă, amintindu-şi pe momentele petrecute alături de Anatol Ciobanu.

07 apr. 2022, 22:50
Doliu în muzica lăutărească! Anunţul trist a apărut pe pagina lui Nicolae Botgros: „Dumnezeu să îl ierte”
Doliu în muzica lăutărească

Doliu în muzica lăutărească! Nicolae Botgros a făcut anunţul trist, postând un mesaj pe reţelele de socializare, în care îşi ia rămas-bun de bunul său prieten, Anatol Ciobanu, şi îşi prezintă condoleanţele membrilor familiilor.

Citeşte şi: Nicolae Botgros a ajuns pe masa de operaţie. Intervenţia chirurgicală, necesară pentru că boala se agravase pe fondul stresului, a avut loc la Munchen

Doliu în muzica lăutărească

O veste tulbulatoare ce ne-a zguduit sufletele si ne-a lasat mai saraci ca Lautari.. El , Anatol Ciobanu care a fost mare Lautar , magic si cu o mare bogatie lautareasca , mosteneta de la marii lautari ai regiunii de Nord de la Edinet; Dumitru Ciobanu -tatal lui Anatol ( zis -Mechiu), Coca, Chira Stangaci, Brasoveanu,Banu , Dobrogeanu , Lachei.s.a. Az ii spunem Adio prietene ce-am copilarit impreuna de la 15 ani si jumatate .. Am invatat impreuna la Soroca . Condoleante lui Victor si celor care l-au cuniscut..D-zeu sa-l ierte…„, este mesajul lui Nicolae Botgros, pe pagina sa de Facebook.

Nicolae Botgros nu are de gând să-şi mai refacă viaţa

Anul trecut, Nicolae Botgros şi-a pierdut soţia, care a fost răpusă de un cancer de colon. Merge foarte des la mormântul ei, dar atunci când pleacă din Chişinău, şi asta se întâmplă frecvent, o durere sfâşietoare îi cuprinde sufletul, căci n-o mai poate vizita. Totuşi, maestrul nu exclude varianta de a-şi reface viaţa.

A fost foarte greu anul asta din toate punctele de vedere, stau de vorba cu ea când merg la cimitir, când sunt plecat mi-e greu. O am alături tot timpul, va fi alături cu mine în suflet mereu. O s-o vindem cu timpul, mai sunt niște proceduri ca să pot s-o schimb.

Nu mi-e greu doar acasă, mi-e greu oriunde mă duc, peste tot am fost cu ea. Aceste amintiri mă apasă dar sunt frumoase și n-aș vrea să le uit, să le port în suflet. Locuiesc singur acasă, am fost o vreme la Cornel, dar mă strădui să stau acasă că sunt legat de mai multe lucruri”, a spus celebrul dirijor la Exclusiv Vip.