A murit Dorin Ieşeanu. Artistul s-a stins din viaţă la doar 33 de ani din cauza infecţiei cu coronavirus

Doliu în muzica populară. A murit Dorin Ieşeanu, solistul vocal și compozitorul în vârstă de 33 de ani, s-a stins din viață din cauza unor complicații provocate de infecția cu coronavirus. Soția sa, cântăreața Luciana Spânu este distrusă de durere.

25 mart. 2021, 21:32
A murit Dorin Ieşeanu. Artistul s-a stins din viaţă la doar 33 de ani din cauza infecţiei cu coronavirus
Artistul s-a stins din viaţă la doar 33 de ani

A murit Dorin Ieşeanu. Vestea tristă a fost dată chiar de soţia lui, Luciana Spânu, pe reţelele de socializare.

Citeşte şi: Muzica populară este în doliu. Un artist celebru a murit: „A încetat din viaţă, lăsându-ne să cântăm singuri”

De ce ne-ai lăsat! Cum trăim noi mai departe fără tine? Stelian te așteaptă să-ți sară în brațe. De ce Doamne???? Nu pot trăi fără tine. Cum să mă ridic?????

Prieteni, va multumesc foarte mult pentru toată sustinerea, scuzati dar nu pot citi mesajele dvs. e prea mare durerea din sufletul meu. Va multumim pentru fiecare banut, pentru fiecare cuvînt. Domnul sa va aiba in pază.

Pentru cei care vor să-și ia rămas bun de la scumpul meu soț, tatic… ……… Dorin Ieseanu

Astăzi după ora 16, va puteti apropia in satul lui de baștină, satul Roșu- Cahul la priveghere.

Mâine, 26 martie, va avea loc înmormîntarea la 12…..

Nu pot nici acum sa cred ca trebuie sa fac asemena postare…. trăiesc un coșmar…”, a scris Luciana Spînu pe pagina sa de Facebook.

……… de ce ne-ai lasat……. Cum trăim noi mai departe fără tine…..Stelian te asteapta să-ți sară în brațe……. De ce Doamne????
Nu pot trăi fără tine… cum sa ma ridic?????

Publicată de Luciana Spînu pe Miercuri, 24 martie 2021

A murit Dorin Ieşeanu

Nimeni nu se aştepta ca Dorin Ieșeanu să îşi piardă viaţa, familia spera să îşi revină, dar, din păcate, s-a stins din viaţă. Regretatul artist şi soţia lui au împreună un băieţel, care a rămas orfan.

Internauţii au fost şocaţi de vestea dată de Luciana Spânu şi i-au trimis zeci de mesaje de condoleanţe, mai ales că ambii activau în lumea artistică şi erau îndrăgiţi de public.

Citeşte şi: Noi detalii în cazul accidentului cu trei morţi de la Iaşi. Şoferiţa este cântăreaţă de muzică populară

A murit colegul nostru Dorin Ieșeanu. Un băiat cumsecade, sănătos și talentat, tată de băiat, soț, fiu, om de excepție… A plecat ieri, în urma complicațiilor provocate de COVID-19. Avea doar 33 de ani./

Sincere condoleanțe familiei Luciana Spînu, să treceți cu bine peste această durere imensă, îmi pare nespus de rău, drum lin în ceruri, Ieșeanu Dorin. Să aibă lumină și odihnă veșnică, a scris un cunoscut al familiei îndurerate„, sunt doar câteva dintre mesajele transmise.