Doliu în muzica populară. Un îndrăgit instrumentist din Banat a murit la doar 48 de ani

E doliu în lumea muzicii populare din România. Costel Florea „Pițigoi”, un cunoscut saxofonist al Banatului, s-a stins din viaţă subit.

24 ian. 2022, 09:40
Doliu în muzica populară. Un îndrăgit instrumentist din Banat a murit la doar 48 de ani

Îndrăgitul instrumentist Costel Florea „Pițigoi” a murit doar 48 de ani. Vestea tragică a fost făcută publică de interpreta de muzică populară Ramona Vița.

„Dragi colegi de cântec și lume bună, cu nemărginită durere și profund regret vă anunțăm că bunul și neprețuitul nostru Costel Pițigoi a încetat din viață. Fie ca Dumnezeu să îl primească în împărăția lui! Cu scuzele de rigoare, mai multe nu putem spune. Nu numai cuvintele, dar până și gândurile ne sunt inundate în lacrimi.

Odihnă veșnică, iubit prieten și coleg! Vei rămâne veșnic viu în sufletele noastre! Sincere condoleanțe tuturor acelora care l-au apreciat și iubit cu adevărat. Nu știu cum va fi de acum înainte fără tine, când doina ta dulce nu se va mai auzi”, a transmis Ramona Vița pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Americanii au numit principalul obiectiv al Rusiei, în actuala criză. „Putin vrea să expulzeze SUA din Europa. La revedere America, nu lăsa uşa să te lovească la ieşire!”

Costel Piţigoi s-a stins la doar opt luni distanţă de la momentul în care nepotul său şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier.

Printre cei care au transmis mesaje de condoleanţe familiei s-a numărat şi Ioan Benga, managerul Centrului Județean de Cultură din Caraș-Severin.

„Azi bat doar clopotele, inima lui Costel Florea (Pițigoi) s-a oprit, fluierul și saxofonul lui nu vor mai scoate acele sunete extraordinare. Suntem alături de soția lui și cei doi fii la pierderea prematură a unui OM de o calitate umană dumnezeiască. Pe scaunul tău de la Orchestra ,,Virtuozii Semenicului” vor sta mereu doar doinele, jocurile de doi, ardelenele și sufletul tău frumos de bun coleg și de mare ,,bănățean”. Azi ai plecat în ceruri la îngeri, care te vor aprecia mai mult decât noi pământenii”, a transmis prof. Ioan Benga, managerul Centrului Județean de Cultură din Caraș-Severin, potrivit Pressalert.ro.

Citeşte şi: Larisa Drăgulescu a strâns 2.000.000 de euro din site-urile pentru adulţi. „Îmi vând trupul. Am investit din bani”