Doliu în PNL. Un membru a murit din cauza coronavirusului: „Am pierdut un prieten drag”

Este doliu în PNL. Consilierul judeţean liberal Florea Niculae a murit, joi, la spital, acolo unde era internat în urma infectării cu coronavirus.

10 dec. 2020, 15:54
Doliu în PNL. Un membru a murit din cauza coronavirusului: „Am pierdut un prieten drag”
Un membru PNL a murit din cauza coronavirusului.

Doliu în PNL. Preşedintele PNL Olt a anunţat că un membru al filialei a murit din cauza coronavirusului.

„Cu regret anunţăm dispariţia colegului nostru, consilierul judeţean Niculae Florea, răpus în această dimineaţă de acest virus necruţător. Dumnezeu să te odihnească, prieten drag!”, a scris pe Facebook preşedintele PNL Olt.

Doliu în PNL. „Am pierdut un prieten drag”

Şi secretarul general al PNL Olt, Ana Maria Ciauşu, a fost infectată cu covid în vară, însă aceasta a reuşit să se vindece. Acum, nu-i vine să creadă că bunul său coleg a murit din cauza virusului.

„Am pierdut astăzi un prieten drag, Florea Niculae, consilier judeţean şi unul dintre cei mai vechi liberali ai filialei Olt a Partidului Naţional Liberal. Virusul acesta, pe care mulţi îl consideră o gripă, a fost neiertător cu el… Dumnezeu să îl odihnească în pace! Sincere condoleanţe familiei!”, a scris pe Facebook Ana Maria Ciauşu.

Citeşte şi Bilanţ coronavirus 10 decembrie 2020. Peste 7.000 de cazuri noi şi 127 de decese. RECORD la ATI

Reamintim că preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat miercuri că deputatul social-democrat de Buzău Sebastin Radu „a pierdut lupta cu acest virus perfid”.

„Am primit în această dimineaţă una dintre cele mai dureroase veşti. Bunul meu prieten şi coleg Sebastian Radu a pierdut lupta cu acest virus perfid. Un prieten adevărat, un om care întotdeauna i-a pus pe ceilalţi pe primul loc, un om care lasă un gol imens în sufletele celor care l-au cunoscut. Dumnezeu să te odihnească, Sebi! Vei rămâne în sufletele noastre pentru totdeauna! Condoleanţe familiei! Suntem alături de voi”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Sebastian Radu – deputat PSD de Buzău – a fost membru în Comisia de sănătate a Camerei Deputaţilor