Doliu în politică. A făcut infarct la birou, iar medicii nu l-au mai putut salva

Radu Demetrescu, primarul interimar al orașului, a murit, în această după-amiază, la Institutul de boli Cardiovasculare de la Timișoara.

24 ian. 2020, 08:59
Doliu în politică. A făcut infarct la birou, iar medicii nu l-au mai putut salva

Primarul interimar de la Sebiș a murit în urma unui infarct. Radu Demetrescu a preluat funcția de primar din 2018, după ce fostul primar Gheorghe Feieș a fost declarat incompatibil.

Edilului i s-a făcut rău, luni după-amiaza, la Arad și imediat a fost transportat la Timișoara la spital. Acolo, marți, dis de dimineață, a fost operat și i s-a implantat un stent. Miercuri, a părut că totul este ăn ordine, dar joi searăinima lui a cedat!

La rândul său, Radu Demetrecu a fost găsit incompatibil de ANI, în luna iunie a anului trecut, dar a reușit, prin diverse tertipuri, să rămână la cârma urbei!
Anul acesta urma să împlinească 65 de ani!

Radu Demetrescu s-a născut pe 24 noiembrie 1955, la Pleșcuța. A fost jurist de meserie, fiind de-a lungul timpului, director la A.E.I.C.I.P. Cermei, jurist la Primăria Cermei, iar din 2004 până la începutul anului 2018, viceprimar al orașului Sebiș, pentru ca ulterior să preia funcția de primar interimar, pe care a ocupat-o până acum, în ciuda unor probleme cu ANI.