Doliu în presa românească! Jurnalistul sportiv și fostul pilot de raliu Alexandru Tămășescu a murit la 46 de ani. A fost găsit fără suflare în casă, apropiații sunt șocați

E doliu în lumea presei! Jurnalistul sportiv Alexandru Tămășescu a murit subit la doar 46 de ani.

07 oct. 2022, 13:32
Doliu în presa românească! Jurnalistul sportiv și fostul pilot de raliu Alexandru Tămășescu a murit la 46 de ani. A fost găsit fără suflare în casă, apropiații sunt șocați

Apropiații lui Alexandru Tămășescu sunt șocați. Jurnalistul a fost găsit mort în casă, însă nimeni nu știe cum a fost posibil acest lucru. Cunoscuții nu știu să fi avut probleme de sănătate.

Alexandru Tămășescu, care era și trainer la Academia Titi Aur, s-a stins din viață joi seara, în timp ce se afla singur în casă. Nu a mai răspuns la telefon, iar apropiații au început să se îngrijoreze. Un prieten e cel care a intrat peste el în casă să vadă ce se întâmplă și l-a găsit fără suflare.

Nu se știe momentan care e cauza decesului. Cu doar o săptămână în urmă participase la o cursă de raliuri, iar prietenii spun despre el că avea o energie molipsitoare, mereu cu zâmbetul pe buze și chipul luminos.

Alexandru Tămășescu era pilot de raliu și comentator sportiv. Mai mult, lucra pentru diverse publicații sportive și chiar a produs o emisiune de televiziune de succes.

Era divorțat și avea o fetiță care îi călca pe urme. Copila mergea cu tatăl ei la tot felul de evenimente sportive și era un mic reporter, în timp ce bărbatul ținea camera de filmat.

Pilotul de raliuri Titi Aur și-a exprimat regretul pentru cele întâmplate și a dezvăluit că, dincolo de faptul că Alexandru Tămășescu era unul dintre cei mai buni traineri din cadrul academiei, îi era și bun prieten.

„Din păcate, Dumnezeu să-l odihnească, am auzit în această dimineață, mi-au spus colegii mei de la academie, de la concursurile de conducere defensivă. Și asta pentru că era unul dintre colegii noștri, unul din trainerii noștri. Eu mă cunosc cu el de foarte mult timp. Am făcut cu el emisiuni, am participat la emisiuni pe care le făcea el. Ne filma de fiecare dată la raliu și făcea reportaje pentru diferite televiziuni. Era prietenul nostru, era din anturajul nostru, iar pentru mine, în afară de prietenie, a fost unul din trainerii noștri foarte buni. Avea cuvintele la el, era printre cei mai buni, cei mai expresivi, dintre trainerii care transmiteau cel mai bine informația. Am primit un mesaj de la unul dintre colegii noștri, în primă fază am crezut că e o glumă proastă. Alexandru era aventurier, îi plăcea să meargă în excursii, cu rulota, să plece pe malul mării, era un tip rebel, dar un rebel decent, nu exagera. Îmi pare foarte rău, nu știu ce s-a întâmplat, nu am mai multe informații”, a declarat Titi Aur pentru RomâniaTv.