Doliu în PSD. A murit subit în urma unui infarct

Este doliu în PSD înainte de marele Congres care va alege candidatul la prezidenţiale. Un consilier local din Slatina a fost găsit mort în propria casă.

12 iul. 2019, 13:39
Doliu în PSD. A murit subit în urma unui infarct
Vasile Călini, consilier local din partea Partidului Social Democrat în Consiliul Local al municipiului Slatina, care de curând împlinise 55 de ani, a murit joi dimineaţa după ce a suferit un infarct.

Călini a fost consilier local începând cu sfârşitul lunii ianuarie 2016, din partea Uniunii Social Liberale, acesta înlocuindu-l pe liberalul Sorin Brătoi, care a demisionat din CL Slatina. Din vara anului 2016 a obţinut un nou mandat de consilier local, din partea PSD, funcţie pe care o ocupa şi în prezent.

Colegii din Consiliul Local Slatina, cât şi Emil Moţ, primarul municipiului, regretă trecerea în nefiinţă a celui care a fost Vasile Călini.

„Atât eu, Emil Moț, cât și colegii din Consiliul Local al municipiului Slatina, ne exprimăm regretul pentru dispariția timpurie a colegului nostru Vasile Călini. Sincere condoleanțe familiei!”, este mesajul transmis de reprezentanţii Primăriei Slatina.

Cunoscut cu afecţiuni cardiace, consilierul local Călini a fost găsit, joi dimineaţa, mort în locuinţa sa, decesul survenind în urma unui infarct. 

Sursa: evenimentdeolt.ro