Doliu în PSD. Un fost secretar al partidului și influent om de afaceri a murit. Anunțul lui Alfred Simonis

PSD Timiș, organizația județeană, condusă de Alfred Simonis, a anunțat pierderea dureroasă a unui fost membru important, care a și fost secretar al formațiunii județene. Omul de afaceri Eugen Milutinovici s-a stins din viață.

12 mart. 2024, 09:07
Doliu în PSD. Un fost secretar al partidului și influent om de afaceri a murit. Anunțul lui Alfred Simonis

„Cu regret și tristețe am aflat de trecerea în neființă a celui care a fost un bun coleg social-democrat, Eugen Milutinovici, fost consilier județean al PSD și secretar general al PSD Timiș.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Condoleanțe familiei!”, a transmis PSD Timiș.

Eugen Milutinovici e un cunoscut om de afaceri local, care avea, printre altele, si afaceri în domeniul carierelor cu piatră.

Fost consilier județean în două mandate (1996 – 2004), Gelu Milutinovici și-a dat demisia din PSD în 2004, iar de atunci nu s-a mai înscris în niciun partid politic, potrivit Pressalert.

Era căsătorit cu Emilia Milutinovici și ea o cunoscută membră a PSD Timiș. Recent, Ciprian, unul din fiii lui Milutinovici, a dat lovitura și a cumpărat Tele Europa Nova, un cunoscut post TV local, din Timișoara.

Citește și: Diana Șoșoacă apără ”traseismul”, dacă îi convine: ”Am un prieten vechi, primar PNL, mi-a zis că va candida independent sau din partea SOS România”