Doliu în România. S-a stins din viaţă chiar de Ziua Teatrului. „A murit cu o mare suferinţă!”

Alexandru Arsinel este devastat de moartea unei alte colege de-ale sale. Spune ca Aimee Iacobescu a murit cu o mare suferinta.

27 mart. 2018, 10:51
Doliu în România. S-a stins din viaţă chiar de Ziua Teatrului.  „A murit cu o mare suferinţă!”

Indragitul actor Alexandru Arsinel a primit astazi o noua veste devastatoare. Colega sa de scena Aimee Iacobescu s-a stins din viata la 71 de ani.

„Aimee a murit chiar de Ziua Internationala a Teatrului. A murit cu o mare suferinta, chinuita de transformarile democratice si de autoritatile din localitatea natala, pentru faptul ca nu a putut sa-şi recupereze moştenirea. A fost o actrita extrem de talentata şi de apreciata.”, a declarat Alexandru Arşinel.

Aimee Iacobescu a murit. Suferea de cancer

Artista s-a stins pe patul Spitalului Elias, unde a fost transportata de urgenta in seara zilei de luni. Medicii din echipajul SMURD au gasit-o in stop cardio-respirator. Deşi au incercat sa o resusciteze, eforturile au fost in zadar, iar Aimee Iacobescu s-a stins pe patul de spital, in jurul orei 21.00.

Moartea ei i-a facut pe colegii de scena sa verse o lacrima si sa ofere declaratii emotionante. „Dumnezeu sa o ierte. Nu am avut ocazia sa joc cu aimee iacobescu, dar imi pare rau sa aud asemenea veste. Era destul de tanara, 71 de ani. Am jucat insa cu fratele ei, cu multi ani in urma, apoi fugise la Paris. Dumnezeu sa o odihneasca in pace”, a declarat Ion Dichiseanu.

„Am jucat foarte mult cu aimee iacobescu, ne stiam bine. Am jucat in multe piese de teatru, comedii, divertisment la tv si radio. O apreciam foarte mult, era talentata si frumoasa, regret ca a disparut dintre noi. Noi am jucat in” 5 femei de tranzitie”, iar in urma cu 3 ani boala a rapus o si n a mai putut sa joace, s a retras de pe scena. Dumnezeu sa o ierte! „, a spus si Rodica Popescu Bitanescu.