DOLIU în România: Un actor mare s-a stins din viaţă

Publicat: Sâmbătă, 16 Ianuarie 2016 20:32 // Actualizat: Luni, 18 Ianuarie 2016 13:55 // Sursa: romaniatv.net

Actorul Theodor Danetti s-a stins sâmbătă din viaţă la vârsta de 90 de ani şi va fi înmormântat duminică, anunţă Uniunea Teatrală din România (UNITER), prin intermediul unui comunicat de presă.

"UNITER - Uniunea Teatrală din România anunţă cu tristeţe dispariţia actorului Theodor Danetti, pe scena teatrului şi filmului românesc din anul 1955. (...) Înmormântarea va avea loc duminică, la ora 12,30, la Cimitirul Evreiesc de rit sefard", arată sursa citată.

Actorul Theodor Danetti s-a născut în 1926, în oraşul dunărean Corabia. El a absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică "I.L. Caragiale" din Bucureşti şi a debutat la Teatrul de Stat din Baia Mare. Vreme de zece ani (1965-1975) a fost angajat al Teatrului Tineretului din Piatra Neamţ şi apoi în Capitală, la Teatrul Bulandra şi Teatrul Evreiesc de Stat.

Theodor Danetti a lucrat cu Mircea Albulescu, Victor Rebengiuc, Tatiana Iekel, Marcel Iureş, Vlad Ivanov, Maia Morgenstern, cu Ştefan Iordache, Gheorghe Dinică, Adrian Pintea, Gheorghe Cozorici, Lucian Pintilie, Sergiu Nicolaescu, Ion Cojar şi multe alte nume importante ale teatrului şi filmului românesc. Danetti a avut peste 40 de roluri în filme.

loading...
14 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
a murit actor mort Theodor Danetti UNITER
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
27 ian 13:01
...
Sursa: http://www.romaniatv.net/doliu-in-romania-un-actor-mare-s-a-stins-din-viata_268566.html Actorul Theodor Danetti s-a stins sâmbătă din viaţă la vârsta de 90 de ani şi va...
22 ian 09:08
Răspunde | Votează email 1 email
Cornel
Daca tot verificati si cenzurati postarile, de ce nu ne scapati de ofertele astea mincinoase postate de tot felul de smecheri si care nu au nici o legatura cu subiectul stirii? E drept ca nici stirea n-are de multe ori legatura cu subiectul, dar asta e alta discutie!
21 ian 22:11
Răspunde | Votează email 0 email
ana
Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]
21 ian 14:09
Răspunde | Votează email 0 email
Ovidiu
Oportunitate de
top! Recrutam urgent colaboratori care au
timp sa se implice in timpul liber intr-un proiect de
anvergura mondiala. Castigurile sunt deosebit de motivante!
Asiguram cea mai buna si mai moderna instruire de
specialitate! Oferta este pentru toate localitatile din
tara. Cereti acum informatii mai multe la adresa noastra de
email: [email protected]
20 ian 21:51
Răspunde | Votează email 0 email
elena
OFERTA de lucru la domiciliu, in tara sau strainatate !Part time sau full time, poti castiga din prima luna 100 Euro !!!
Se lucreaza comod, de acasa 2-3 ore pe zi si fiecare isi stabileste programul de lucru!
Avem nevoie de persoane serioase, inzestrate cu calm si rabdare.Conditii necesare:
- calculator + internet, cunostinte minime operare
Instruirea se ofera gratuit sub forma unor lectii trimise prin email.
Se ofera contract legal !
TU CE MAI ASTEPTI?
Daca crezi ca ai aptitudinile necesare trimite un mesaj cu subiectul DETALII la adresa de email: [email protected]
20 ian 04:56
Răspunde | Votează email 0 email
El Condor
Afisati si voi macar vreo doua poze cu personajele pe care le-a interpretat, ca lumea nu prea-l cunoaste) si spunetii si numele adevarat, de Jevreu, macar acum, inainta de a-l arunca in groapa .
18 ian 20:43
Răspunde | Votează email 0 email
florin
Un actoras de o pruna, asta a fost Danetti. Era de categoria "si altii", nicidecum un mare actor. Daaa, pe linga astia de azi, care fac manelistica teatral-cinematografica, a fost maricel. Dar sa nu il suparam pe D-zeu, a fost doar un actoras de mîna a treia. Stie cineva vreun rol memorabil pe care o sa ni-l aducem aminte peste ani ? N-a fost un Beligan, sa fim seriosi. Sa-i fie tarina usoara.
18 ian 19:37
Răspunde | Votează email 2 email
Baba Radu
Dumnezeu sa il ierte , insa chiar nu trebuie exagerat ....
Eu il stiu ca vesnicul aducator al paharului cu apa , actor poate bun , dar distrbuit aproape mereu in roluru secundare , unele de umplutura , aflat intotdeauna in umbra altor " mari " .
18 ian 19:30
Răspunde | Votează email -1 email
Baba Radu
Dumnezeu sa il ierte , insa chiar nu trebuie exagerat ....
Eu il stiu ca vesnicul aducator al paharului cu apa , actor poate bun , dar distrbuit aproape mereu in roluru secundare , unele de umplutura , aflat intotdeauna in umbra altor " mari " .
18 ian 01:12
Răspunde | Votează email 1 email
ADEVARUL
Theodor Danetti s-a stins sâmbătă din viaţă la vârsta de 90 de ani şi va fi înmormântat duminică, anunţă Uniunea Teatrală din România
(UNITER), prin intermediul
unui comunicat de presă.
PS: Eu stiam ca mortii se inmormanteaza dupa 3 zile bombistilor, socatilor de la Romania excrocilor din jurnalism cu stiri ordinare nereale.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/doliu-in-romania-un-actor-mare-s-a-stins-din-viata_268566.html#ixzz3xXuDRFAt
Afişează următoarele 10 comentarii
Afişează toate comentariile
1
EUR
4.8426
RON
01 Jun
noapte 11 °
zi 21 °
Ultimele joburi adaugate
24 H