DOLIU în SHOWBIZ. Mama unei cântereţe de la noi A MURIT. Fusese diagnosticată cu TUMORĂ PE CREIER

Mama Irinei Pavlenco, componentă a trupei Sweet Kiss, a murit la vârsta de 65 de ani, la scurt timp după ce a aflat că are o tumoră pe creier. Anunțul a fost făcut de cântăreaţă, pe contul de socializare.

20 aug. 2019, 13:15
DOLIU în SHOWBIZ. Mama unei cântereţe de la noi A MURIT. Fusese diagnosticată cu TUMORĂ PE CREIER

Mama artistei fusese diagnosticată recent cu o tumoră pe creier.

„Ai plecat într-o lume mai bună, mama mea. Ai plecat la căsuța ta din ceruri să ne veghezi de acolo. Ești și vei rămâne sufletul nostru, cea mai bună mama din lume, mama pe care n-o vom uita niciodată. Dumnezeu să te odihnească în pace! Te iubim și te vom iubi mereu! Vei rămâne în inimile noastre pentru totdeauna””, a scris Irina Pavlenco pe reţelele de socializare.

V-o mai amintiţi când făcea furori cu piesa „Alin, Alin”? Ce planuri are blonda devenită celebră în anii 90

Recent, Irina Pavlenco a anunțat că mama ei a suferit un accident vascular: „Bună seara! Vreau să vă spun că trec prin momente foarte grele, am vrut sa trec singura prin această suferința, dar nu știu cât de puternică sunt. De curând, mama mea a făcut un accident vascular in urma căruia am descoperit ca are și o tumora pe creier. Mâine dimineața va face o operație, singura mea dorința la voi este ca mâine dimineața sa va rugați împreuna cu mine și familia mea ca mama să treacă cu bine de această operație. Nu pot exprima durerea mea în cuvinte când vine vorba de mama. Ma rog la Dumnezeu zi și noapte ca ea să fie bine cât mai mult timp posibil. Pe mama mea o cheamă Constanta! Mai jos am pus o melodie scrisă de trupa Sweet Kiss, intitulată: „Mama”. Dumnezeu sa vă binecuvânteze!”.