Doliu în showbiz-ul românesc! Lucian Ionescu, impresarul vedetelor, a murit din cauza COVID

Este doliu în showbiz-ul românesc. Lucian Ionescu s-a stins din viaţă în a doua zi de Crăciun, după o luptă cumplită cu noul coronavirus.

26 dec. 2020, 21:51
Doliu în showbiz-ul românesc! Lucian Ionescu, impresarul vedetelor, a murit din cauza COVID

Lucian Ionescu, impresarul vedetelor, a murit din cauza COVID. Vestea tristă a fost dată chiar de către fiul său. Impresarul  vedetelor  era în stare gravă la Spitalul Clinic ‘Dr. I. Cantacuzino’, din București, după ce a fost infectat cu COVID-19. Zilele trecut medicii au declarat că sunt sceptici în privința șanselor sale de supraviețuire.

Lucian Ionescu, impresarul vedetelor, a murit din cauza COVID. Dusese o luptă cumplită cu boala

Cunoscutul impresar era foarte cunoscut în rândul vedetelor autohtone. Lucian Ionescu a murit la vârsta de 63 de ani.

Se pare că diabetul și kilogramele în plus l-au făcut vulnerabil pe impresar. Lucian Ionescu era internat la Spitalul Clinic ‘Dr. I. Cantacuzino’, fiind intubat.

„Bună ziua și sărbători fericite. Acesta nu este Lucian ci este fiul sau. Aș vrea să va spun că tatăl meu Lucian a murit. Era un om foarte sfânt și cu siguranță a ajuns la Dumnezeu Cel Mare și Sfânt. Aș vrea să va rog să va rugați pentru sufletul său dacă se poate. Din nou sărbători fericite și o zi bună”, a fost mesajul fiului lui Lucian Ionescu.

„Vreau doar să știi că ești în sufletul meu și că o să te iubesc toată viață mea! Dumnezeu să te primească în ceruri acolo unde îți este locul! Dumnezeu să te ierte tată! Sufletul meu și inima mea ! Doare atât de tare încât efectiv nu știu ce să fac să te aduc înapoi!”, a scris Anne-Marie pe Facebook, în dreptul unei fotografii din copilărie, în care se afla alături de tatăl ei.

Vreau doar sa stii ca esti in sufletul meu si ca o sa te iubesc toata viata mea!
Dumnezeu sa te primeasca in ceruri…

Publicată de Ionescu Anne-Marie Simone pe Sâmbătă, 26 decembrie 2020

Lucian Ionescu a fost unul dintre cei mai cunoscuți impresar din România, lucrând alături de mai multe vedete autohtone, printre care și Andra, trupele Candy şi Krypton, Elena Cârstea sau Andreea Bălan.
Citeşte şi:  Doliu în presă. Comentatorul Răzvan Tomescu, de la Radio România Actualităţi, a murit de coronavirus, la 53 de ani