Doliu în showbizul românesc. Cântăreaţa s-a stins fulgerător, la doar 18 ani. Mesaj cutremurător pe facebook

Cântăreața Andreea Rodiana Fumu murit la numai 18 ani, după ce a pierdut lupta la viață în fața cancerului.

05 oct. 2019, 15:00
Doliu în showbizul românesc. Cântăreaţa s-a stins fulgerător, la doar 18 ani. Mesaj cutremurător pe facebook

Andreea Rodiana Fumu s-a stins din viaţă vineri. Ea este încă una dintre numeroasele victime ale temutului cancer osos.Anunţul trist a fost făcut de părinţii fetei pe o pagină de Facebook.

„Astazi 04.10.2019, iubita noastra fiica Andreea Rodiana Fumu,a dat ultima reprezentatie pe scena vietii!De astazi, iubita noastra, va canta pe cea mai mare scena,sus in ceruri,in fata unui auditoriu inegalabil. Asa cum bine scria ea acum cateva luni in urma, ca a facut boala «sa planga» ,a luptat in surdina ca un adevarat soldat disciplinat, executand fara tagadatoate comenzile primite, fara sa se planga, pana la ultima suflare. Iti multumim fetita noastra iubita, ca timp de 18 ani, ne-ai ales sa iti fim parinti,pana cand Tatal Ceresc, te-a chemat la El!

Dorim sa multumim din suflet echipei medicale din Viena, care a fost alaturi de ea pana la sfarsit, prietenilor din Viena, niste oameni fantastici care au fost alaturi de noi si, nu in ultimul rand familiei, prietenilor, colegilor de servici, sefilor nostri care ne-au inteles pe tot parcursul acestui drum anevoios si voua tuturor, celor care ati cunoscut-o si indragit-o!Trupul ei neinsufletit va fi repatriat marti, 8 octombrie, si va fi depus la capela cimitirului Sf.Vasile iar inmormantarea va avea loc joi.Vom reveni cu detalii.

Va multumim!”, au scris părinții regretatei artiste, Carmen și Costel Fumu, pe pagina lor de Facebook.

 

Mesajele de condoleanțe au început să curgă instant. „Drum lin catre ingeri, copil frumos!!!! Alinare si condoleante familiei?”, “Condoleanțe! Dumnezeu sa va dea putere sa mergeți mai departe. Va înțeleg perfect am trecut și eu prin asa ceva”, “Nimic mai dureros! Drum lin spre stele copil frumos!”, “Condoleante. Dumnezeu sa o ierte, sa se odihnească în pace!!! Mult curaj la părinții!”, “Această veste m-a întristat enorm ? Condoleanțe Costel și Carmen Fumu!” , au scris prietenii virtuali ai familiei pe Facebook.