Doliu în sport. Un fost jucător legendar a murit la doar 58 de ani. Suferea de cancer cerebral

Chris Doleman, fost jucător la Minnesota Vikings, Atlanta Falcons şi San Francisco 49ers, a murit la vârsta de 58 de ani, din cauza unui cancer cerbral.

29 ian. 2020, 12:26
Doliu în sport. Un fost jucător legendar a murit la doar 58 de ani. Suferea de cancer cerebral

Chris Doleman a fost selecţionat de opt ori la Pro-Bowl şi de trei ori în prima echipă la All-Pro, fiind inclus în Pro Football Hall of Fame din 2012.

„Minnesota Vikings exprimă condoleanţele cele mai profunde familiei și prietenilor lui Chris Doleman”, a anunţat echipa pentru care fostul fotbalist a evoluat timp de 10 ani.

„Chris a fost un exemplu pentru jucătorii din trecut și din prezent, reprezentând cele mai bune caracteristici ale unui Viking, rezistență, duritate și spirit competitiv. Fanii din întreaga lume îi vor simţi lipsa”, se mai arată în comunicatul celor de la Minnesota Vikings.

Doliu în fotbal, un jucător cu peste 100 de meciuri în echipa naţională a murit la 46 de ani. A jucat la două Cupe Mondiale

Chris Doleman a suferit o intervenție chirurgicală în ianuarie 201, pentru a elimina o tumoră cerebrală. Fundaşul a jucat 15 sezoane în NFL, 10 pentru Minnesota Vikings, două pentru Atlanta Falcons şi trei pentru San Francisco 49ers.