Doliu în sportul românesc. A murit la 33 de ani, într-un teribil accident

Mihaela Oprişan, 33 de ani, fostă handbalistă la HC Dunărea, a decedat într-un accident rutier produs pe DN1, între Ploieşti şi Braşov.

06 sept. 2015, 07:26
Doliu în sportul românesc. A murit la 33 de ani, într-un teribil accident

Şotul său (tot 33 de ani) a fost rănit grav, fiind în stare critică, şi este internat într-un spital din Ploieşti, în timp ce fiica lor, în vârstă de 7 ani, a scăpat cu răni uşoare, fiind stabilizată imediat, potrivit obiectivbr.ro.

Cei trei veneau de la Cheile Grădiştei, dintr-o scurtă vacanţă, când – în dreptul localităţii prahovene Păuleşti – maşina condusă de soţul său, Mihai Adrian Oprişan a intrat pe contrasens, a lovit o maşină, care la rându-i a acroşat un microbuz fără pasageri, care – din impact – a atins o a patra maşină.

Şase persoane au fost grav rănite, printre care şi brăileanca Mihaela Oprişan, care a şi decedat la scurt timp, la un spital din Ploieşti.

Din primele cercetări, s-a stabilit că Mihai avea viteză mare în momentul în care, încercând să frâneze la intersecţia drumului naţional cu cel judeţean care venea dinspre Păuleşti, a scăpat autoturismul de sub control. Ei se îndreptau spre Bucureşti, urmând a reveni spre seară acasă, la Brăila.