Doliu în sportul românesc. A murit Vasile Fărcaș, unul dintre cei mai cunoscuţi antrenori de handbal

Vasile Fărcaș, unul dintre cei mai renumiți antrenori de handbal din România, a încetat din viaţă, la vârsta de 73 de ani.

20 oct. 2021, 15:14
Doliu în sportul românesc. A murit Vasile Fărcaș, unul dintre cei mai cunoscuţi antrenori de handbal

Doliu în sportul românesc. Vasile Fărcaș, unul dintre cei mai renumiți antrenori de handbal din România, a încetat din viaţă, la vârsta de 73 de ani, a anunţat Federația Română de Handbal.

Doliu în sportul românesc. A murit Vasile Fărcaș, unul dintre cei mai renumiți antrenori de handbal

Cea mai mare performanță obținută a fost titlul național al echipei masculine Politehnica Timișoara, din 1991, când a făcut parte din staff-ul tehnic condus de Otto Heel. Tehnicianul a activat mai mult în handbalul feminin timișorean atât în prima divizie, la Constructorul Timișoara și ILSA Timișoara, cât și la nivelul eșalonului secund. Cea mai mare performanță profesională a fost titlul național al echipei masculine Politehnica Timișoara, din 1991, când a făcut parte din staff-ul tehnic condus de Otto Heel. Vasile Fărcaș a avut un rol important în descoperirea talentelor de handbal, din postura de profesor la Liceul Sportiv Banatul din Timișoara.

Doliu în sportul românesc. A murit o mare jucătoare de tenis

„Aducem un ultim omagiu celui ce a fost un profesionist exemplar, unul dintre tehnicienii de marcă ai handbalului timișorean și un adevărat mentor pentru generații întregi de sportivi. De numele său se leagă atât descoperirea de talente din postura de profesor al Liceului Sportiv Banatul din Timișoara, cât și activitatea echipelor ILSA Timișoara și Constructorul Timișoara și câștigarea titlului național al Politehnicii Timișoara în 1991, în perioada când era antrenor secund al echipei. În aceste momente de grea încercare și durere, transmitem întreaga noastră compasiune familiei îndurerate. Sincere condoleanțe!”, au transmis reprezentanţii Federaţiei Române de Handbal.


loading...