Doliu în sportul românesc. Un halterofil de 9 ani a murit într-un accident rutier: „Drum lin, Thomas”

Doliu în sportul românesc. Federația Română de Haltere a anunțat moartea unui tânăr sportiv, halterofilul Checedi Thomas Nicholas, legitimat la CS Bistrița. Băiatul în vârstă de nouă ani a fost victima unui accident rutier.

09 sept. 2021, 17:16
Doliu în sportul românesc. Un halterofil de 9 ani a murit într-un accident rutier: „Drum lin, Thomas”
Doliu în sportul românesc

Doliu în sportul românesc. Micul halterofil a concurat la toate etapele competiționale la nivel național, la categoria sa de vârstă, unde a obținut rezultate impresionante. Însă, acum, din păcate, accidentul rutier în care a fost implicat i-a fost fatal.

Doliu în sportul românesc

Suntem profund indurerati de disparitia fulgeratoare, in urma unui tragic eveniment rutier, a micutului halterofil Checedi Thomas Nicholas, legitimat CSM Bistrita!

In varsta de 9 ani, Thomas a concurat, anul acesta, la toate etapele competitionale nationale destinate Juniorilor III, cu rezultate promitatoare.

Transmitem sincere condoleante familiei!

Drum lin, Thomas! Dumnezeu sa te odihneasca!”, a fost mesajul transmis de Federaţia Română de Haltere familiei îndurerate și apropiaților copilului.

#FRHaltere◾️ Suntem profund indurerati de disparitia fulgeratoare, in urma unui tragic eveniment rutier, a micutului…

Posted by Federatia Romana de Haltere – Romanian Weightlifting Federation on Wednesday, September 8, 2021

Citeşte şi: Zi tristă pentru lumea sportului. A fost scos din coma în care se afla de mulţi ani

Fost sportiv de peformanță, în stare gravă la ATI

Cedric Ceballos, fost jucător în NBA între 1990 şi 2001, la Phoenix Suns și LA Lakers, a făcut un apel disperat pe social media, rugând lumea să se roage pentru el, după ce s-a infectat cu COVID-19 și a fost internat acum 10 zile la Terapie Intensivă.

În ziua a 10-a la Terapie Intensivă, COVID-19 mă loveşte oficial. Îi rog pe toți, familie, prieteni, să se roage pentru sănătatea mea și să mă recuperez”, a scris Cedric Ceballos, care a postat pe Twitter și o fotografie în care are masca de oxigen pe faţă.

Fostul star din NBA a adăugat că lupta nu s-a terminat și și-a cerut scuze celor pe care i-a nedreptățit de-a lungul timpului. „Dacă v-am greșit cu ceva în trecut, permiteți-mi să-mi cer scuze public. Lupta mea nu s-a terminat”.