Doliu în televiziune! George Buhnici a făcut anunţul cutremurător. A lăsat în urmă un băieţel de 11 ani

Publicat: Luni, 05 Noiembrie 2018 09:36 // Actualizat: Luni, 05 Noiembrie 2018 09:37 // Sursa: romaniatv.net

Doliu în lumea televiziunii după ce jurnalista Elena Cristian s-a stins din viață. Familia, prietenii, dar și colegii își iau rămas bun, iar George Buhnici a făcut anunțul trist pe rețelele de socializare.

George Buhnici se simte foarte trist și îi pare rău că Elena Cristian a plecat prea devreme dintre noi.

"Elena a fost primul om care m-a învățat să condensez informația. Să nu răpesc oamenilor care ne ascultau la radio mai mult timp decât trebuie. Acum nu sunt în stare să spun nimic decât că sunt foarte trist că a plecat. Prea devreme...", este mesajul scris de George Buhnici pe pagina lui de Facebook.

Onelia Pascaru, cea mai bună prietenă a Elenei Cristian, a postat un text emoționant.

"A fost odată, ca niciodată... Elena Cristian. Nume de microfon (că nu-i plăcea rostogolirea lungă a lui "Pătărlăgeanu", fata lui tata).

Mi-e greu să opresc lacrima să nu inunde litera... O fată frumoasă, cu talent uriaș și inimă pe măsură. Vă amintiți vocea ei splendidă? Mai bine de douăzeci de ani ne-a binecuvântat radioul brașovean. Apoi ne-a administrat, la Mix TV, "Pastila de optimism", împreună cu cei mai luminați oameni ai Brașovului nostru. O auziți și astăzi la "Brașoveni de altădată". Vedeți și azi frânturi din chipul ei frumos la "Brașoveni pentru brașoveni". Doar secunde de ochi albaștri, pentru că Elena se ascundea de obicei în spate, prea cuminte , prea modestă, prea rușinată parcă de strălucire. Adusese cu ea, când a venit la facultate, din satul din Brăila în care își lăsase părinții și copilăria, tot ce are poporul ăsta mai bun: har, bun simț cu carul și inimă mare.

Din aceeași generație magică a lui '93, Elena nu a vrut nici ea să îmbătrànească. Boala, despre ai cărei învingători scrisesem de sute de ori, a pus-o la pământ în câteva luni. Și a plecat, lăsând în urmă un băiețel de 11 ani, cu bucle la fel de blonde și ochi la fel de frumoși. Pe noi toți, martori neputincioși ai destinului, ne-a lăsat buimaci de durere și nedumerire. Jurnalismul din Brașov, oricum slăbit și șovăielnic, e și mai sărac. Și nu, nu e clișeul de știre de înmormântare de care am râs de atâtea ori împreună!

Mi-e greu să găsesc cuvinte să-mi îmbrace trăirea. Pentru că Elena mi-a fost prietenă și pentru că ani mulți la rând mi-a fost și mâna dreaptă și mâna stângă și memorie și ajutor și producător și redactor șef și asistent la facultate.

Mi-e greu să opresc lacrima să nu inunde litera.

Și culmea e că, din toate amintirile, răzbate acum, incredibil, triumfător parcă, râsul ei cristalin, molipsitor, ce făcea să răsune clădirea Mix Media Group de pe Olteț.

Rămas bun, Elena mea! Da, plâng!!! Ce vrei? Scriu și plâng! Dar scriu!!!", a scris pe Facebook jurnalista Onelia Pascaru.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
a murit doliu Elena Cristian george buhnici
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8418
RON
11 Jul
noapte 15 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H