Doliu în televiziune! PRO TV a pierdut o legendă. ”Îmi vine sa plâng, îl vad lângă camera lui, împărțind biscuiți”

PRO TV este în doliu, după ce o legendă a postului de televiziune a murit subit. ”Foca”, așa cum îl alintau toți colegii, lucra în postul de televiziune încă de la înființarea trustului și a fost unul dintre oamenii de încredere ai fostului proprietar Adrian Sârbu.

04 iun. 2023, 19:41
Doliu în televiziune! PRO TV a pierdut o legendă. ”Îmi vine sa plâng, îl vad lângă camera lui, împărțind biscuiți”
Doliu în televiziune! PRO TV a pierdut o legendă. ”Îmi vine sa plâng, îl vad lângă camera lui, împărțind biscuiți”

Doliu în televiziune! PRO TV a pierdut o legendă. ”Foca” pe numele său real Marius a făcut parte din producția PRO TV încă din 1995, anul lansării postului de televiziune.

Citește și Folclorul românesc este în doliu. S-a stins din viață îndrăgitului interpret de muzică populară Ioan Dăncăneț: „Odihnă veșnică, suflet bun!”

Doliu în televiziune! PRO TV a pierdut o legendă

Bărbatul era cameraman și a lucrat ani buni împreună cu actrița Nuami Dinescu, la emisiunea ”Teo Show”.

Vestea morții lui Marius, zis și Foca a fost dată chiar de către fosta sa colegă Numi Dumitrescu care a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare în care a rememorat clipele frumoase petrecute alături de el.

” Îmi vine sa plâng, îl vad lângă camera lui, împărțind niște biscuiți cărora le făceam reclamă, era ca un copil mare și bun. Niciodată ranchiunos, blând și respectuos și timid.  Îl chema Marius, dar noi îi ziceam Foca. Focuța.

Noi eram fericiți și râdeam cu Foca, era bun și tonic și coleg desăvârșit. Știu că timpul trece peste noi toți, încerc să înțeleg mereu când pleacă cineva încerc, dar uite, nu-mi iese.  Doar lacrimi și adânci păreri de rău pentru un om bun de care era încă nevoie pe aici. Să te odihnești în pace, dragă Marius. Îți mulțumesc pentru că mi-ai fost în viață”, a scris Nuami Dinescu pe pagina sa de Facebook.

Mai mult, Nuami Dinescu a ținut să își exprime admirația față de atitudinea prietenoasă pe care o avea bărbatul față de ceilalți și a dezvăluit una dintre slăbiciunile pe care Foca le avea și de care colegii rădeau de fiecare dată când aveau ocazia.

”Nu știu cine a aflat primul că îl deranja povestea asta, dar noi, mistocari toți, îl necajeam de cite ori prindeam ocazia. Cine avea la îndemână o lămâie, o tăia și se ducea linga el. Se stramba tot și i se ridica, pur și simplu, parul la ceafă. Și râdeam de ne prăpădeam, ridea si el, era un hohot de ras în platou mereu pe tema asta. Niciodată, dar niciodată nu s a supărat pe copilăriile noastre, dimpotrivă. Cind ne vedea cu lămâia în mână, fugea să se ascundă. Ce copil mare! Nu ne-am mai văzut demult, dar, după ce ți se despart drumurile, toți oamenii care ți-au întrat în suflet rămân acolo, indiferent cit timp a trecut. Știu, oamenii buni rămân și după zeci de ani în locurile lor din viețile noastre, nu-i schimbă nimic, nu-i inraieste nimic…”Tu ai făcut piureul ala de urzici? Ca din mâna ta mănânc””, a mai scris actrița.

Citește și Dan Michael Schlanger, actor, producător de film şi televiziune şi preşedinte al Bucharest Jewish Film Festival, a murit