Doliu la America Express. Din păcate, a murit subit: „Vine cu o veste tristă pentru echipa noastră”

Doliu la America Express. Unul dintre cei mai simpatici foști concurenți trece prin clipe foarte grele, iar despre acest lucru a decis să vorbească Alina Ceușan, noua vedetă Pro TV, prezentatoarea emisiunii „Love Island”, fiind și cea datorită căreia, cumva, Pufeh a devenit o figură publică.

08 sept. 2023, 15:50
Doliu la America Express. Din păcate, a murit subit: „Vine cu o veste tristă pentru echipa noastră”
Doliu la America Express

Doliu la America Express. Pufeh a suferit o pierdere imensă, mama lui a murit în urmă cu foarte puțin timp. Fără să dea prea multe amănunte despre pierderea suferită, influencerul s-a rezumat la o posta pe contul lui de Instagram o fotografie cu un portret de-al mamei lui, alături de care a așezat cuvinte care transmit starea nu tocmai bună prin care trece.

Doliu la America Express

Atunci când arta se transformă în cicatrici. Acesta este portretul mamei mele când avea în jur de 16 ani. Întotdeauna am iubit această lucrare, iar acum am simțit să o dau mai departe.”, a scris Pufeh.

Citește și: Câștigător America Express. Cine s-ar fi întors acasă cu premiul cel mare. „Vă dați seama ce față ar fi făcut Gina Pistol, dacă ar fi rămas prezentatoare”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de PUFEH (@pufeh)

Alina Ceușan a postat un mesaj, în care își exprimă regretul față de pierderea lui Pufeh, dar și faptul că îi este alături cu orice are nevoie.

Din păcate ziua de azi… vine și cu o veste tristă pentru echipa noastră. Pufeh are un deces în familie 🖤🕊️ și aș vrea să îl susținem aici.”, a scris vedeta Pro TV pe canalul ei privat de Instagram.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru se întorc la America Express?

Cei doi au format o echipă pe cinste în reality show-ul de la Antenă, iar dacă ar merge din nou în acest concurs, actrița l-ar alege ca partener tot pe iubitul ei.

Da, oricând aș repeta experiența! Cătălin e unul dintre cei care nu ar vrea să repete experiența. N-ar mai vrea! Ei, l-aș lua cu forța, îți dai seama! Nu de alta, dar trebuie să mai slăbim niște kilograme și văd că e greu așa, de bunăvoie.

Aș repeta oricând experiența. Mi-a plăcut, mi s-a părut ceva extraordinar, e minunat. Te trezești dimineața și nu știi ce faci. Știi doar că trebuie să alergi și să ajungi primul, e foarte tare”, a declarat Doina Teodoru, pentru Fanatik.ro.

Actrița a mai mărturisit una din calitățile pe care maestrul bucătar le are, aceea de a vorbi în orice limbă străină posibilă, chiar dacă nu o stăpânește perfect.

Faptul că el vorbea cu încredere, omul ăla chiar înțelegea ce voia el să spună. Să știi că el are un dar. Chiar prinde foarte repede limbile străine. Și, la nivel conversațional, te face! Ești acolo, ă, ă, cu el!”, a mai declarat Doina Teodoru.