Doliu la Dinamo. A murit tatăl lui Cătălin Hîldan

Marin Hîldan a murit la 75 de ani, iar vestea s-a răspândit repede și pe rețelele de socializare, mai ales că tatăl lui Cătălin Hîldan primea des vizita fanilor lui Dinamo, la Brănești.

05 mart. 2022, 17:04
Doliu la Dinamo. A murit tatăl lui Cătălin Hîldan

Doliu la Dinamo. „Familia dinamovistă a pierdut un Câine adevărat”. „Rămas bun, Marin Hîldan! Familia dinamovistă a pierdut un Câine adevărat! Dumnezeu sa te odihneasca lângă Catalin!” a transmis echipa Dinamo Bucureşti pe pagina de Facebook.

Marin Hîldan, tatăl „unicului căpitan”, avea 75 de ani şi era un simbol printre fanii lui Dinamo. Acesta fusese operat anul trecut şi avea probleme la inimă.

Grav bolnav, tatăl lui Cătălin Hîldan a pierdut sâmbătă cea mai importantă luptă, după ce anul trecut a fost operat la Spitalul Fundeni. „Vei rămâne mereu în inima mea! Bunicul meu bun și drag”, a scris Cătălin Hîldan jr, fiul lui Cristi Hîldan, fratele „Unicului Căpitan”.

FCSB, a doua înfrângere consecutivă în Liga 1. Toni Petrea: „Şansele de a o mai prinde pe CFR Cluj sunt foarte mici”
Marin Hîldan a murit la 75 de ani, iar vestea s-a răspândit repede și pe rețelele de socializare, mai ales că tatăl lui Cătălin Hîldan primea des vizita fanilor lui Dinamo, la Brănești.

„Ieri am vorbit cu el și i-am spus să vină acasă, îl așteptăm acasă și mi-a zis că vine… și uite acum… nu mai vine niciodată. Acum este împreună cu Cătălin, după care a plâns în fiecare zi de când a plecat, acum 22 de ani…”, a spus Cristi Hîldan, fratele „Unicului Căpitan”, conform Fanatik.

Editorial Victor Ciutacu: Bogătașii sportului jelesc de la distanță victimele războiului
Decesul a fost cauzat de o infecție care a pornit de la un stent instalat în apropierea inimii, care s-a răspândit rapid și iremediabil în tot corpul, susține sursa citată.

Peluza Cătălin Hîldan, mesaj emoționant la dispariția lui Marin Hîldan: „Vor rămâne pentru totdeauna în viață!”
„Sărutăm mâinile acelea care s-au îngrijit ca nepotul Cătălin Jr să ducă mai departe cu mândrie Numele Hîldan. Sărutăm mâinile care au știut să crească și să educe oameni precum Cătălin și Cristi Hîldan!

Din caracterul lor am înțeles ce fel de oameni sunt acești părinți albiți de încercările vieții.

Inima mare a lui nea Marin s-a oprit.

Inima aceea mereu deschisă, la fel ca și ușa casei lor, devenită loc de pelerinaj pentru toți cei care treceau să aprindă o candelă la mormântul Căpitanului.

Așa cum i-am promis mereu, Numele Hîldan și Numele Dinamo VOR RĂMÂNE PENTRU TOTDEAUNA ÎN VIAȚĂ”, a fost mesajul emoționant postat de Peluza Cătălin Hîldan.

„Nu mă simt bine deloc… Mi se umflă rău picioarele… mă dor tare… abia mai pot să merg. Respir greu, parcă nu mai e aer destul în… aer… Tușesc, mă înec… Doamne iartă-mă, dar nu vreau să mă duc la spital, că dacă intru acolo, nu mai ies viu”, spunea Marin Hîldan, anul trecut.

Suntem alături de colegul nostru Cristi Hîldan, antrenor la secția de rugby, în momentele grele prin care trece la despărțirea de tatăl său, Marin Hîldan, un părinte greu încercat, care a purtat pe umeri și în suflet, timp de peste două decenii, durerea pierderii unui fiu iubit de toată suflarea dinamovistă. Nea Marin este acum alături de Cătălin, în împărăția cerului! Dumnezeul să-l odihnească” – a transmis şi  CS Dinamo București