Doliu la Hollywood! O îndrăgită actriță și-a luat adio de la lume

Încă o actriță cu numel mari în lumea filmului a murit. Vedeta de la Hollywood și-a luat adio de la lume la 66 de ani.

04 ian. 2024, 23:52
Doliu la Hollywood! O îndrăgită actriță și-a luat adio de la lume
Doliu la Hollywood! O îndrăgită actriță și-a luat adio de la lume

O altă actriță cunoscută de la Hollywood s-a stins din viață. Tregdia a avut loc chiar în a doua zi a anului. Vedeta a jucat alături de nume mari, precum Nicole Kidman și Hugh Jackman, în cunoscutul film Australia, din 2008.

Citește și: Criticii de la Hollywood au făcut topul celor mai bune seriale ale secolului XXI. Două producţii de top ale ultimilor ani nu au prins primele 50 de locuri

O îndrăgită actriță de la Hollywood a murit

Actrița Lillian Crombie, cunoscută pentru rolurile jucate în producțiile The Secret Life of Us și Mystery Road, s-a stins din viață la vârsta de 66 de ani. A jucat alături de Nicole Kidman și Hugh Jackman în epicul film Australia, din 2008, al lui Baz Luhrmann.

Moartea celebrității de la Hollywood a fost anunțată marți, 2 ianuarie 2024, de către fiica ei, Elaine Crombie, care i-a adus mamei sale un omagiu emoționant pe platforma socială Facebook: „Lillian Crombie a dansat în întreaga lume, a jucat pe scene din întreaga lume, a înfrumusețat marele ecran, micul ecran și a lăsat cu siguranță o amprentă în viața noastră”.

Anunțul trist al stingerii din viață al actriței Lillian Crombie a fost omagiat de fani, cunoscuți și colegi, inclusiv de proeminenta actriță indigenă Natasha Wanganeen: „Îți mulțumim pentru tot ce ai făcut pentru oamenii noștri. Ești o inspirație și vei fi întotdeauna pentru oricine te-a cunoscut și te-a iubit”.

Reprezentanții South Australian Film Corporation au transmis că au primit vestea stingerii din viață a actriței Lillian Crombie cu profundă tristețe.

În anul 2019, actrița Lillian Crombie, din Port Pirie, din Australia de Sud, a primit un premiu pentru contribuțiile sale la artă pe durata întregii vieți, de la Equity Foundation. Dramaturgul și directorul artistic Wesley Enoch a descris-o drept un pionier care a deschis calea povestirilor Primelor Națiuni.

„Momentul ei uimitor al benzilor desenate este legendar. Cine ar putea rezista vreodată felului în care face cu ochiul și zâmbetului său? Te face să râzi în timp ce ea oferă o lecție de viață uriașă”, s-a exprimat australianul Wesley Enoch.

Pe lângă cariera strălucită de pe micul ecran, Lillian Crombie a apărut și pe scena unora dintre cele mai prestigioase grupuri de teatru din țară, printre care de numără: Belvoir St Theatre, Sydney Theatre Company și State Theatre Company of SA.

Citește și: Pierdere imensă în lumea filmului de la Hollywood! Câştigător al premiului Oscar şi a numeroase Globuri de Aur, decedat la 89 de ani