Doliu uriaș în distribuția serialului „Tânăr și neliniștit”! Unul dintre cei mai îndrăgiți actori din serial a murit după o luptă crâncenă cu depresia

Actorul și producătorul Billy Miller, cunoscut mai ales pentru rolul lui Billy Abbott din lunga telenovelă americană "The Young and the Restless", a murit la vârsta de 43 de ani, scrie CNN. Actorul se lupta de mai mulți ani cu depresia maniacă, a anunțat managerul său.

18 sept. 2023, 20:05
Doliu uriaș în distribuția serialului „Tânăr și neliniștit”! Unul dintre cei mai îndrăgiți actori din serial a murit după o luptă crâncenă cu depresia

Doliu în distribuția serialului „Tânăr și neliniștit”! Vestea morții fulgerătoare a fost dată de managerul lui Miller într-o declarație pentru Variety.

Actorul se lupta cu depresia maniacă atunci când a murit”, a spus managerul, potrivit ursei citate.

Billy Miller a jucat în serial timp de 6 ani, din 2008 până în 2014.

doliu Tânăr și neliniștit

Actorul a câștigat trei premii Daytime Emmy – două pentru cel mai bun actor în rol secundar și unul pentru cel mai bun actor principal – pentru rolul său din ”The Young and the Restless”.

De asemenea, a apărut în filmul din 2014 „American Sniper” și în serialele TV „Ray Donovan” și „Suits”. Cel mai recent, Miller a avut roluri în „NCIS” și „The Rookie”.

Doliu uriaș în distribuția serialului „Tânăr și neliniștit”! Colegii lui Miller i-au adus omagii pe rețelele sociale

Colegii lui Billy Miller i-au adus un omagiu pe Twitter.

Billy Miller a fost un om talentat, cu o inimă de aur și a luminat întotdeauna scena cu performanțe uimitoare. Ne va lipsi cu desăvârșire. Cele mai profunde condoleanțe familiei sale și tuturor celor care l-au iubit” au transmis reprezentanții celebrului serial.

doliu Tânăr și neliniștit

L-am pierdut pe BILLY MILLER! Mă întristează profund! A fost un actor foarte talentat! Amelia (Victoria) și cu mine l-am dus la cină într-o seară, când se afla în negocieri dure, și îmi amintesc că i-am spus să se mai gândească, pentru că rareori un actor primește un rol care îl descrie aproape perfect, și să nu facă greșeala pe care am văzut-o la unii actori în cei 60 de ani de carieră, că sunt indispensabili!

Odată ce un actor crede asta sau i se spune asta de către unii lingușitori, intră pe un drum alunecos… de obicei spre uitare!”, a scris actorul Eric Braeden, interpretul lui Victor Newman.