Doliu uriaş în presă! Jurnalistul sportiv Bogdan Socol a murit la doar 42 de ani în urma unui şoc hipotermic

Jurnalistul sportiv Bogdan Socol a murit la doar 42 de ani, în cursul zilei de azi, în urma unui şoc hipotermic.

10 feb. 2023, 21:35
Doliu uriaş în presă! Jurnalistul sportiv Bogdan Socol a murit la doar 42 de ani în urma unui şoc hipotermic

Vestea dispariţiei premature a jurnalistului a fost dată pe pagina de Facebook Sport Studio. Bogdan era pasionat de înotul în ape îngheţate. Din păcate, inima lui a cedat chiar când se afla în apă.

Din păcate, suntem tulburați de o veste pe care nu ne-am fi dorit niciodată să o auzim. Conform mai multor surse, fostul jurnalist și comentator român Bogdan Socol ar fi decedat în cursul zilei de astăzi. Suntem șocați de dispariția unui om care a trăit pentru sport și care ne-a oferit atâtea momente pe care nu le vom uita niciodată. Odihnește-te în pace, Bogdan!

Jurnalistul sportiv Bogdan Socol a murit la doar 42 de ani în urma unui şoc hipotermic

Bogdan Socol a fost unul dintre cei mai apreciaţi comentatori sportivi, în ultimii ani apărând la postul Digi Sport.

Pe canalul său de YouTube, jurnalistul posta frecvent videouri din timpul partidelor de înot.

Bogdan Socol a făcut tranziţia de la jurnalismul sportiv la sportul propriu-zis în cel mai firesc mod cu putinţă şi era foarte mândru că, după două decenii de presă, a învăţat cu adevărat ce înseamnă spiritul de echipă abia după ce a intrat în echipa de înot.

„Sunt unul din cazurile foarte rare în care din jurnalist sportiv ajung sa fac parte dintr-o echipa de sportivi. Si dupa doar doua antrenamente alături de membrii lotului național de înot în ape înghețate, remarc ce înseamnă cu adevărat spiritul de echipa, pe care nu l-am întâlnit în peste doua decenii de presa.

Deși unii dintre membrii lotului sunt campioni sau vicecampioni mondiali, nimeni nu te privește de sus, ba chiar exista un respect si o susținere extraordinara din partea fiecaruia pentru orice nou-venit.

M-au impresionat modestia fiecărui component al echipei, spiritul de camaraderie al tuturor si dorinta de a te ajuta, indiferent de nivelul la care esti. În primul rand, este vorba de respectul fata de aceasta forma de sport extrem, întrucât te face sa îți fortezi limitele fizice si mentale, dar și fata de toți cei care îl practică. Iar un mare merit aici îl are Paul Georgescu, un campion fabulos si mai mult decat un antrenor, care cauta sa obțină ce e mai bun de la fiecare sportiv și, totodată, face totul pentru ca toți sa își îmbunătățească performantele.

În asemenea condiții, doar cerul poate fi limita pentru IISA Romania. Sunt mândru și onorat ca fac parte din aceasta minunata familie!”, spunea cu mândrie Bogdan.