Doliu uriaș în showbizul românesc. Cătălin Botezatu este distrus de durere

Este doliu mare în showbizul românesc. Vestea tristă a fost dată de echipa lui Cătălin Botezatu. S-a stins Cosmin Mureșan, un îndrăgit creator de modă.

26 feb. 2023, 15:28

Sunt momente grele pentru Cătălin Botezatu. Designerul este în doliu, după aflarea veștii că Cosmin Mureșan, un tânăr creator de modă s-a stins din viață. Acesta avea probleme grave de sănătate, însă nu detaliase despre ele.

”Cu adâncă durere în suflet, ne luam rămas bun de la cel care a fost colegul nostru, Cosmin Mureșan!”, a scris echipa lui Cătălin Botezatu pe Facebook.

Cu câteva zile înainte de a se stinge, Cătălin Mureșan își anunța prietenii și fanii că este internat într-un spital din Cluj și că urmează tratament. Designerul își ruga prietenii să nu-l întrebe despre suferința sa, precizând că va vorbi despre acest lucru la momentul potrivit. Din păcate, drumul său pe acest pământ s-a încheiat.

”Dragii mei dragi! Va mulțumesc mult pentru mesajele voastre! Le prețuiesc din adâncul inimii mele! Sunt profund impresionat! Cu toate acestea, va rog să nu mă mai întrebați „ce am”. In momentul in care voi fi pregătit cu. siguranță vă voi spune. De asemenea am ajuns la un punct al tratamentului in care am nevoie de liniște și de calm și intimitate. Va mulțumesc pentru înțelegere! Va îmbrățișez cu drag!”, a scris Cosmin Mureșan pe Facebook, cu câteva zile înainte de a se stinge.