Dominca Cemortan: „În momentul naufragiului, nu am facut amor cu căpitanul de pe Concordia”

In urma naufragiului, 32 de persoane si-au pierdut viata. Domnica Cemortan, romanca acuzata ca facea amor cu capitanul vasului, a fost la WOWbiz sa spun ce s-a intamplat cu adevarat pe Costa Concordia!

13 nov. 2013, 22:07

Potrivit presei italiene, in ziua naufragiului capitanul a invitat-o pe Domnica Cemortan sa ia cina pe punte. Romanca a recunoscut ca a avut o relatie sentimentala cu acesta si a venit la WOWbiz ca sa spuna ce s-a intamplat exact in noaptea naufragiului. 

„Capitanul vasului e un barbat superb, arata foarte bine. Am fost obligata sa recunosc ca am avut o relatie cu el. Dupa accident, am inceput sa apreciez viata privata. Nu imi e rusina sa spun ca am ascuns relatia mea cu capitanul. Am vrut sa imi protejez viata, aveam un copil, trebuia sa merg mai departe. Nu sunt mandra de faptul ca el era insurat. Dar nu avea 16 ani, nu imi puneti in carca ceea ce a facut el„, a spus Domnica.

CITEŞTE ŞI: Naufragiul Costei Concordia a scurtat aventura căpitanului cu moldoveanca Domnica Cemortan

„In momentul naufragiului, nu am facut amor. Amor, ce frumos suna. Exista dovezi, precum cutia neagra, declaratiile ofiterilor. M-am simtit discriminata din cauza ca sunt blonda. Neaparat daca eram blonda, gata, sigur, eu ii faceam lui ceva”, a spus romanca. 

Eu nu am fost pusa niciodata sub acuzare. Am fost doar martor ocular. Nu s-a deschis niciodata subiectul asta. O avocata, care era avocata in proces, m-a intrebat daca am avut o relatie cu el. Am recunoscut foarte greu. Avocata a incercat sa ma denigreze, dar nu a facut altceva decat sa se faca de ras”, a mai spus Domnica.

I-am trimis un mesaj comandantului in care i-am spus ca il urasc fiindca mi-a distrus viata. Eu eram tanara, foarte tanara atunci”, a mai spus aceasta.

„Da, am avut o relaţie cu Francesco Schettino, dar de la naufragiu nu l-am mai văzut”, a declarat tânăra, citată de media, în faţa tribunalului din Grosseto unde are loc procesul fostului comandant al pachebotului. Ea a admis că a fost invitată pe pachebot. „Când eşti amanta cuiva, nu ţi se cere biletul„, a declarat tânăra.

Mărturia ei l-a pus într-o situaţie jenantă pe Francesco Schettino, un bărbat căsătorit, care a compărut în faţa justiţiei pentru acest naufragiu în apropiere de insula Giglio ce s-a soldat cu 32 de morţi în ianuarie 2012, informează Agerpres.

Citeşte şi Naufragiul Costei Concordia a scurtat aventura căpitanului cu moldoveanca Domnica Cemortan

Explicând desfăşurarea serii înaintea accidentului, Domnica Cemortan a declarat că a cinat cu comandantul şi că la desert au urcat pe puntea comandamentului pentru a urmări apropierea de insula Giglio.

„Totul părea normal, nu am văzut nimic deoarece era întumeric. La un moment dat, un ofiţer nu a executat ordinul cum trebuia. Schettino l-a criticat şi a repetat ordinul. Apoi, la câteva minute s-a întâmplat ceea ce s-a întâmplat. Nu am simţit impactul, dar am văzut luminile de urgenţă”, a declarat femeia, potrivit La Repubblica.

În noaptea de 13 ianuarie 2012, nava Costa Concordia a eşuat printre stânci la câteva zeci de metri de insula Giglio, având la bord 4.229 de persoane, între care 3.200 turişti.