Domnica Cemortan, amanta căpitanului de pe Costa Concordia, într-un nou scandal amoros VIDEO

Domnica Cemortan este din nou în centru evenimentelor scandaloase. Domnica Cemortan apare într-un filmuleţ în care se bate cu o altă femeie după ce în 2013 a devenit celebră în postura de amantă a căpitanului de pe pachebotul Costa Concordia, care a naufragiat. 

23 mai 2014, 13:16

Potrivit Curaj.tv, un bărbat a apelat la poliţie după ce a descoperit că din propriul apartament i-au fost furate bunuri materiale în valoare de câteva mii de euro și acte de identitate, scrie ZUMI.MD. 

Domnica Cemortan, în mijlocul unui scandal politico-sexual la Chişinău

Bănuită este fosta soție a bărbatului de care a divorțat de mai bine de un an. Pe lângă oamenii legii, prezenţi la faţa locului, şi-a făcut apariţia şi Domnica Cemortan, care a anunţat că va face dreptate. După un schimb de replici tăioase, fosta soţie şi Domnica s-au luat la bătaie

Atenţie! Clipul de mai jos conţine cuvinte licenţioase. 


Moldoveanca Domnica Cemortan a recunoscut, în faţa judecătorului că a fost amanta căpitanului vasului de croazieră Costa Concordia, Francesco Schettino, şi că în momentul naufragiului se afla împreună cu acesta.

După ce a negat timp de un an şi jumătate că a avut vreo idilă cu căpitanul pachebotului Costa Concordia şi după ce a acuzat presa de minciuni, Domnica Cemortan a recunoscut că a fost amanta căpitanului şi că erau împreună în timpul naufragiului.

Pe 13 ianuarie 2012, un alt vas de croazieră al companiei Costa Crociere – Costa Concordia, având la bord 4.229 de persoane – s-a lovit de stânci şi s-a scufundat parţial la zeci de metri de Insula Giglio, în Marea Tireniană. Bilanţul victimelor naufragiului a fost de 32 de morţi. Anchetatorii cred că o tânără moldoveancă, Domnica Cemortan, amanta căpitanului Francesco Schettino, era pe puntea de comandă în momentul în care vasul de croazieră s-a lovit de stânci.

CITEŞTE ŞI: Naufragiul Costei Concordia a scurtat aventura căpitanului cu moldoveanca Domnica Cemortan