Donald Trump a fost DECAPITAT. Dovada a apărut şi pe reţelele de socializare FOTO şi VIDEO

Actriţa Kathy Griffin și-a cerut scuze pentru postarea unui videoclip pe reţelele de socializare, în care apărea cu ceea ce sugera a fi capul tăiat al actualului preşedinte american, Donald Trump. Ea a explicat ulterior că a făcut acest gest într-un acces de furie şi dezaprobare faţă de locatarul de la Casa Albă. 

31 mai 2017, 13:26

Chiar dacă, la prima vedere, pare amuzant şi inofensiv, gestul actriţei a alertat serviciile de securitate care au făcut o anchetă asupra acestui „incident”, scrie Daily Mail în ediţia online.

După toate acestea, controversata actriţă care, după cum se pare, nu îl agrează pe noul preşedinte de la Casa Albă, şi-a cerut scuze.

„Îmi pare rău. Am mers prea departe. M-am înșelat „, a spus Griffin, ridicând cu încetinitorul  capul retezat şi însângerat al lui Trump, realizat artistic, probabil de către un specialist. Această efigie a lui Trump se pare că ar fi, cel mai probabil, opera unui „fotograf infam” pe numele său, Tyler Shields.

Citeşte şi Donald Trump bulversează serviciile de securitate. Ce le face preşedintele celor care interacţionează cu el

Ulterior, Griffin a postat un videoclip promițând să înlăture imaginea ofensatoare, după ce ea a fost luată în vîrtejul criticilor de către întregul spectru politic american. Chiar şi fiica fostului preşedinte Bil Clinton, Chelsea, a reacţionat la această postare pe reţelele de socializare, condamnând-o.

Partenerul de platou al lui Griffin, Anderson Cooper, a condamnat imaginea cu capul tăiat al lui Trump ca fiind  „înspăimântătoare” şi „în mod clar dezgustătoare, complet inadecvată”.

Imediat după acest incident, Serviciul Secret a făcut cunoscut pe Twitter că orice amenințare la adresa președintelui Statelor Unite şi a oricărui alt preşedinte din lume este luată întotdeauna în serios.