Donald Trump ar putea fi scos din filmul „Singur Acasă 2”. Cu cine va fi înlocuit

După scandalul din SUA şi blocarea lui Donald Trump pe Twitter și pe majoritatea rețelelor sociale, un număr de utilizatori ai acestora au sugerat ca președintele american în funcție să fie tăiat și din filmul de cult „Singur Acasă 2” în care apare pentru câteva secunde.

14 ian. 2021, 14:34
Donald Trump ar putea fi scos din filmul „Singur Acasă 2”. Cu cine va fi înlocuit

Donald Trump ar putea fi scos din filmul „Singur Acasă 2”. Fanii au venit cu mai multe sugestii ca imaginea lui Trump să fie ștearsă digital din film, iar în locul lui să fie editat un cameo al lui Macaulay Culkin adult, acum în vârstă de 40 de ani. Actorul însuși s-a declarat încântat de idee, spune The Independent.

Donald Trump ar putea fi scos din filmul „Singur Acasă 2”. Cu cine va fi înlocuit

Trump apare pentru câteva secunde în al doilea film din seria Singur Acasă – personajul titular, Kevin McAllister îl întreabă unde este recepția hotelului în timp ce se plimbă pe holuri.

Chris Columbus, regizorul filmului, spunea anul trecut că Donald Trump a pus apariția sa în film drept condiție pentru ca scenele respective să poată fi filmate în hotelul său, pe lângă o sumă de bani plătită hotelului. În 1992, anul în care a fost lansată pelicula, Donald Trump era proprietarul acelui hotel.

Donald Trump a fost suspendat și pe YouTube

Totodată, YouTube a anunțat că suspendă pentru cel puțin o săptămână canalul video al președintelui american Donald Trump, pentru încălcarea politicilor sale de conținut. YouTube rămăsese ultima mare platformă social media care nu l-a sancționat pe Donald Trump.

„După o examinare atentă, în contextul îngrijorărilor provocate de posibile incitări la violență, am eliminat conținut încărcat pe canalul Donald J. Trump și am emis o sancțiune pentru încălcarea politicii noastre privind incitarea la violență. Ca atare, în acord cu politica noastră de sancțiuni, pe acest canal nu se va mai putea încărca conținut și nu se va mai putea transmite livestream pentru cel puțin șapte zile, perioadă care ar putea fi prelungită”, se arată într-un comunicat al companiei YouTube.

Citeşte şi: Jenna Jameson, cea mai cunoscută actriță de filme pentru adulţi, îl apără pe Donald Trump. „Nu puteți închide 74 de milioane de americani!”


loading...