Donald Trump, la decesul reginei Marii Britanii: Ce mare doamnă şi frumoasă a fost. Nu era nimeni ca ea!

Regina Elizabeth a II-a a murit, joi, la 96 de ani, după 70 de ani de domnie. Ursula von der Leyen: Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a a fost martoră la război şi reconciliere în Europa şi dincolo de ea şi la transformări profunde ale planetei noastre şi ale societăţilor

08 sept. 2022, 22:30

Donald Trump, fostul preşedinte al SUA, a declarat, joi, că regina Elizabeth a II-a a fost o „mare doamnă”, aşa cum nu a mai fost alta. El a spus şi că aceasta avea un minunat simţ al umorului.

„Melania şi cu mine ne vom preţui mereu timpul alături de regina şi nu vom uita niciodată prietenia generoasă a Majestăţii Sale, marea înţelepciune şi minunatul simţ al umorului. Ce mare doamnă şi frumoasă a fost. Nu era nimeni ca ea! Gândurile şi rugăciunile noastre se îndreaptă spre marele popor al Regatului Unit, care îi onorează viaţa şi serviciul excepţional pentru oameni. Fie ca Dumnezeu să o binecuvânteze pe regina, să domnească pentru totdeauna în inimile noastre şi să-i aibă în grijă pe ea şi pe prinţul Phillip”, a afirmat Trump.

Regina Elizabeth a II-a a murit, joi, la 96 de ani, după 70 de ani de domnie. Ursula von der Leyen: Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a a fost martoră la război şi reconciliere în Europa şi dincolo de ea şi la transformări profunde ale planetei noastre şi ale societăţilor

Preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a afirmat că Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a a fost ”martoră la război şi reconciliere în Europa şi dincolo de ea şi la transformări profunde ale planetei noastre şi ale societăţilor”.

”Ea a fost o lumină călăuzitoare a continuităţii de-a lungul acestor schimbări, fără să înceteze să afişeze un calm şi o dedicare care au dat putere multora”, a adăugat ea.

”Am aflat cu profundă tristeţe despre trecerea în nefiinţă a Maijstăţii Sale Regina Elisabeta a II-a. Ea a fost şeful de stat cu cel mai îndelungat mandat din lume şi una dintre cele mai respectate personalităţi”, a afirmat Ursula von der Leyen, într-un mesaj pe Twitter. Ea a transmis condoleanţe Familiei regale şi poporului britanic.

Primul mesaj al lui Charles în calitate de nou rege al Marii Britanii. Suveranul ar putea abdica în următoarele zile în favoarea Prinţului William
Regele Felipe al Spaniei: Regina Elizabeth a scris şi modelat cele mai relevante capitole din istoria lumii noastre în ultimele şapte deceni

”Ea a fost martoră la război şi reconciliere în Europa şi dincolo de ea şi la transformări profunde ale planetei noastre şi ale societăţilor. Ea a fost o lumină călăuzitoate a continuităţii de-a lungul acestor schimbări, fără să înceteze să afişeze un calm şi o dedicare care au dat putere multora. Odihnească-se în pace”, a adăugat von der Leyen.

Regele Felipe al VI-a al Spaniei a afirmat că regina Elizabeth a II-a a scris şi modelat cele mai relevante capitole din istoria lumii noastre în ultimele şapte decenii.

Regina Angliei, Elisabeta a II-a, a murit. Cel mai longeviv monarh din lume s-a stins la 96 de ani

„Majestatea Sa Regina Elizabeth a II-a a fost, fără îndoială, martoră, a scris şi modelat cele mai relevante capitole din istoria lumii noastre în ultimele şapte decenii”, a spus regele Spaniei, Felipe al VI-lea.

El a lăudat „simţul datoriei, angajamentul şi întreaga viaţă dedicată slujirii poporului”. Regele belgian Phillippe şi soţia sa, regina Mathilde, au vorbit despre „un monarh excepţional care a marcat profund istoria”, dând dovadă de „demnitate, curaj şi devotament pe tot parcursul domniei sale”. „A fost o personalitate extraordinară. Vom păstra mereu amintiri frumoase despre această mare Doamnă (…). Fiecare dintre întâlnirile noastre va rămâne pentru totdeauna gravată în amintirile noastre”, a spus cuplul regal belgian, exprimându-şi „tristeţea enormă”.