Donald Trump, pregătit să depună mărturie în faţa procurorului special despre ingerinţele Rusiei în campania din SUA

Preşedintele american Donald Trump a reafirmat că este pregătit să depună mărturie în faţa procurorului special Robert Mueller, însărciat cu ancheta cu privire la o eventuală complicitate între echipa sa de campanie şi Rusia.

23 mart. 2018, 09:37
Donald Trump, pregătit să depună mărturie în faţa procurorului special despre ingerinţele Rusiei în campania din SUA

Donald Trump a ţinut să precizeze că est pregătit să depună mărturile în faţa procurorului Robert Muller despre eventualele ingerinţe ale Rusiei în campania electorală pentru prezidenţialele din Statele Unite care au fost câştigate de actualul locatar de la Casa Albă.

„Da, mi-ar plăcea să o fac”, a declarat Donald Trump, întrebat despre această eventuală audiere în cadrul anchetei care-i afectează preşedinţia, după apariţia unor speculaţii privind amestecul Rusiei în alegerile din SUA, potrivit news.ro.

Citeşte şi Donald Trump l-a dat afară pe consilierul său pe probleme de securitate naţională. L-a numit în loc pe „durul” John Bolton

Un semn al tensiunilor cu care se confruntă echipa apărării sale, principalul avocat al lui Trump, John Dowd, şi-a anunţat, joi, demisia.