Donald Trump vrea să cumpere confesiunile unei playmate care a avut o relaţie cu el

Banda sonoră pe care este înregistrat Donald Trump în timp ce discută cu avocatul său o posibilă cumpărare a confesiunilor unei playmate care afirmă că a avut o relaţie cu el înainte să intre în politică a fost publicată marţi de CNN. 

25 iul. 2018, 10:52
Donald Trump vrea să cumpere confesiunile unei playmate care a avut o relaţie cu el

Existenţa acestei înregistrări, aflate în centrul unei noi polemici, a fost făcut publică de ziarul the New York Times (NYT) săptămâna trecută. Lumea întreagă a putut să asculte miercuri această bandă, pe care Donald Trump este înregistrat fără să ştie de către avocatul său Michael Cohen.

Discuţia – care a avut loc în cu două luni înaintea alegerilor prezidenţiale americane este despre o playmate a revistei Playboy, Karen McDougal, care afirmă că a avut o relaţie de mai multe luni cu Trump după ce s-au cunoscut în 2006, la puţin timp după ce Melania l-a născut pe fiul lor Barron.

Această playmate şi-a vândut povestea National Enquirer cu 150.000 de dolari, înaintea alegerilor prezidenţiale din noiembrie 2016. În înregistrare, cei doi iau în calcul posibilitatea să cumpere drepturile de publicare a mărturiei, care nu a fost publicată vreodată, potrivit news.ro

Înregistrarea este pe alocuri neclară.  Michael Cohen propune să înfiinţeze o societate pentru a cumpăra drepturile de la American Media, compania proprietară a National Enquirer. În timpul campaniei, echipa lui Trump a dezminţit că ştia despre un acord între playmate şi American Media.

Potrivit NYT, înregistrarea a fost confiscată de FBI într-o percheziţie în biroul avocatului Michael Cohen, anul acesta. Banda a fost transmisă CNN de către avocatul lui Cohen, Lanny Davis, potrivit news.ro

Cohen – care s-a certat cu Trump – face obiectul unei anchete federale la New York în legătură cu tranzacţiile sale comerciale şi cu scopul de a afla dacă unele plăţi au încălcat legea finanţării campaniei electorale.