Dorel loveşte din nou. Ce a făcut o echipă de muncitori cu marcajele stradale dintr-o intersecţie

Publicat: Joi, 14 Aprilie 2016 10:56 // Actualizat: Joi, 14 Aprilie 2016 10:56 // Sursa: romaniatv.net

Un primar liberal din Gorj a dat peste cap traficul în tot oraşul. Edilul a trimis o echipă de muncitori să refacă marcajele stradale din Rovinari, dar oamenii nu au ştiut ce fac. Au trasat linie continuă pe lângă sensul giratoriu, iar şoferii practic nu mai pot folosi intersecţie.

Angajații firmei care se află contract cu administrația locală din Rovinari, pentru realizarea unor marcaje rutiere, au dat peste cap traficul după ce au trasat o linie continuă, chiar și peste trecerea de pietoni aflată în apropierea Școlii Generale Numărul 1, dar și peste sensul giratoriu din zonă.

Vezi şi: Muncitorii care bătătoreau asfaltul cu picioarele lovesc din nou. Ce au făcut de data asta VIDEO

După ce au comis-o mai ceva ca Dorel, angajații firmei au remediat problema, mascând eroarea cu vopsea neagră.

"S-a blocat pistolul domnilor care trasează, cei care sunt în contract. Au și remediat cu vopsea neagră. Dacă lucrezi, greşeşti. Au greşit, au remediat. Au şters linia continuă cu negrul acela. Nu e prima dată când greşesc, de aceea probabil au și culoarea neagră după ei. S-a blocat pistolul pe compresă și asta s-a întâmplat. Contractul are o valoare de aproximativ 15.000 de lei. Presupune trasarea tuturor străzilor, plus marcajele pietonale. Firma nu știu cum se numește", a declarat Romeo Cimpoieru, directorul firmei Apă, Canal Salubritate.

"Nu e trasată greșit. S-a defectat mașina aceea de trasează și trebuia să traverseze cu ea dintr-o parte în alta a intersecției. A rămas blocată, nu știu exact, dar aceasta este explicația pe care mi-a dat-o și mie directorul de Apă, Canal, Salubritate, de la firma care execută lucrarea. Firma e a Consiliului Local și au închiriat mașina respectivă. E o simplă problemă, care s-a rezolvat. Au un contract și dacă nu execută lucrările bine, nu sunt plătiți", a precizat Claudiu Vodislav, primarul orașului Rovinari, potrivit gorjeanul.ro.

Vezi si: Dorel loveşte la Brăila: După două zile de săpat, muncitorii au realizat ca au greşit strada

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
dorel Dorel loveste marcaje muncitori marcaje primar rovinari Rovinari trafic
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
14 apr 11:18
... Un primar liberal din Gorj a dat peste cap traficul în tot oraşul. Edilul a trimis o...
14 apr 11:08
...tot oraşul. Edilul a trimis o echipă de muncitori să refacă marcajele stradale din Rovinari, dar oamenii nu au ştiut ce fac. Citește mai departe… Source: romaniatv.net ...
1
EUR
4.8750
RON
28 Sep
noapte 12 °
zi 28 °
Ultimele joburi adaugate
24 H