Dorian Popa, o nouă investiție în propria locuință. Ce schimbări a făcut și cum arată acum casa lui de 300.000 de euro

Dorian Popa și-a construit casa de vis, în urmă cu câțiva ani, pentru care a muncit enorm și în care a investit o sumă colosală de bani. Artistul și-a decorat locuința exact așa cum a visat. Are trei etaje, piscină, o curte imensă și multe locuri de relaxare sau chiar de sport.

26 oct. 2023, 21:04
Dorian Popa, o nouă investiție în propria locuință. Ce schimbări a făcut și cum arată acum casa lui de 300.000 de euro

Dorian Popa a cheltuit 300.000 de euro ca să-și construiască casa mult dorită din Domnești. Locuința are 400 de metri pătrați și e construită pe un teren de 600 de metri pătrați. În curte și-a făcut și o pisicină uriașă și un foișor.

A muncit ani de zile ca să-și poată permite casa virsurilor lui și e preocupat constant să facă tot felul de schimbări în interior. Totul în casa lui e alb, de la mobilă, până la farfurii, așternuturi, proasoape și alte accesorii.

Citește și Cât de mare a crescut fiica Ginei Pistol și a lui Smiley. Josephine este mândria celor două vedete

„Hai că vă zic o informaţie super fresh. Pentru că e interesant şi pentru cei care ascultă. Datorită faptului că am reuşit să ma ajut foarte mult de YouTube, am băgat vreo 170.000 de euro, dar sunt contravaloarea a vreo 220.000 de euro, adică am reuşit să am discount-uri, oferte, colaborări de vreo 50-60.000 de euro până acum. Casa are 400 de metri pătraţi, piscină şi foişor. Şi 600 de metri pătraţi terenul. 400 de metri pătraţi are casa, sunt 3 etaje. Sunt investiţii colosale la o casă, iar de când construiesc îmi dau seama de ce spuneau oamenii: E greu să faci o casă!”, a povestit Dorian Popa, în cadrul unei emisiuni.

Dorian Popa și-a depășit cu mult bugetul inițial pentru construirea casei

După ce a terminat construirea casei, artistul a mărturisit că bugetul inițial era de 180.000 de euro.

„Undeva pe la 250.000 de euro de m-am oprit din numărat pentru că efectiv m-am speriat. Vă spun sincer sub ochii lui Doamne-Doamne că eu nu credeam că o să trec de 200.000 de euro. Planul meu era de fapt între 170.000-180.000 de euro cu toată casa cu tot cu piscină. Vă dați seama ce fabule aveam eu în cap. Am sărit bine de cifra de 300.000 de euro, dar totul este de prisos să mai discutăm asta acum’, a spus Dorian Popa pe canalul său de YouTube.

Citește și Dorian Popa aruncă bomba! Ce salariu are Cori, mâna lui dreaptă. Tânăra este tratată regește de influencer. ”Cadourile și bonusurile sunt extrem de consistente”

Piesa de rezistență din curtea lui e piscina. Și-a dorit mult să o aibă și a investit o mulțime de bani în ea, dar a întâmpinat și diverse obstacole pentru a-și atinge scopul.

„Am dat drumul la apă în piscină, Johnutzule! Însă, ca orice alt lucru care s-a întâmplat aici, pe șantier, normal că și vestea umplerii piscinei a venit și ea cu o veste rea la pachet, Johnutzule! Noi încă suntem conectați la hidrofor, pentru că abia mâine de dimineață, la ora opt, o să ne racordăm la apa din Domnești, Johnutzule! Iar hidroforul nostru, care este, oarecum, hai să nu-l jignim, care este mai puțin potent – ca să nu fim tocmai răutăcioși cu el , se descurcă foarte greu’, a spus artistul.