Dorian Popa, o nouă melodie cu Cheluţu. Cântăreţul vrea să „rupă” topurile de Sărbători. Cum sună melodia „Cheluţu cu brăduţu” – VIDEO

Dorian Popa reuşeşte să surprindă de fiecare dată prin melodiile şi apariţiile sale. De data aceasta, vedeta a scos o melodie specială pentru Crăciun, alături de Cheluţu. Acesta spersă ca melodia să ajungă în top la fel de repede cum a reuşit "Înoată Cheluţu".

10 dec. 2020, 23:58
Dorian Popa, o nouă melodie cu Cheluţu. Cântăreţul vrea să „rupă” topurile de Sărbători. Cum sună melodia „Cheluţu cu brăduţu” – VIDEO

Dorian Popa, o nouă melodie cu Cheluţu. Vedeta excelează în toate planurile la 32 de ani. Are o carieră de succes în lumea muzicii, cât și cu o iubită extrem de frumoasă, cunoscută pe rețelele de socializare sub porecle de „Babs”, numele ei real fiind Claudia Iosif.

Dorian Popa, o nouă melodie cu Cheluţu. Cântăreţul vrea să „rupă” topurile de Sărbători

Cheluţu este vedeta familie, iar cei doi îl răsfaţă cum ştiu ei mai bine. Cel mai impresionant gest făcut de Dorian Popa pentru câinele lui este melodia pe care a lansat-o alături de el. Intitulată „Înoată Cheluțu”, piesa celor doi a făcut senzație pe YouTube, clasându-se pe primele locuri în Trending zile bune. Astfel, fanii lui Dorian Popa și-au exprimat deseori dorința de a-i mai vedea pe cântăreț și pe câinele lui într-o așa ipostază. Așteptarea fanilor lor se pare că a luat sfârșit, pentru că iubitul lui Babs a lansat o nouă melodie alături de Cheluțu.

Piesa se numește „Cheluțu cu Brăduțu”. Acesta are o tematică specială pentru Sărbătorilor de iarnă. Așa cum puteți vedea în videoclip-ul de mai jos, în cadrul piesei, Dorian Popa și Cheluțu sunt îmbrăcați cu haine de Crăciun și se joacă împreună ca doi copii. Iată cum sună noua melodie.

Povestea celor doi este vizualizată de milioane de persoane pe conturile de socializare ale lui Dorian – Facebook, Instagram, YouTube.

Dorian a creat o comunitate pe canalul sau de YouTube, unde se apropie de 2.000.000 de abonati, pe care a lansat, pe langa vloguri zilnice, si piese ca „Hatz”, „Vinovat” (feat. Nicole Cherry) sau „Cand lumea e rea” (feat. Ioana Ignat). Vlogurile zilnice pe care le posteaza aduna chiar si peste 1 milion de vizualizari fiecare si intra instant in topul YouTube Trending.

Dorian Popa are si unul dintre cele mai urmarite conturi de Instagram din Romania si a atins pragul de 2.000.000 de followers.

Citeşte şi: Deși se bucură de un succes uriaș pe plan artistic, Dorian Popa are studii într-un cu totul alt domeniu. Ce facultate a absolvit artistul
Vezi aici melodia: