Dorian Popa, prima reacție după a fost prins drogat la volan: „Vreau să îmi cer scuze și îmi pare nespus de rău”

Dorian Popa, prima reacție după a fost prins drogat la volan în urmă cu mai bine de o săptămână. Artistul și-a cerut scuze public și spune că își asumă în totalitate faptul că, într-adevăr, a consumat substanțe interzise cu câteva zile înainte să fie oprit de polițiști.

07 nov. 2023, 09:25
Dorian Popa, prima reacție după a fost prins drogat la volan: „Vreau să îmi cer scuze și îmi pare nespus de rău”
Dorian Popa, prima reacție după a fost prins drogat la volan

Dorian Popa, prima reacție după a fost prins drogat la volan. Artistul spune că nu vrea să își găsească scuze, ci doar să spună și partea lui de adevăr. Vloggerul a povestit că, într-adevăr, a consumat canabis, în urmă cu câteva zile să fie prins de polițiști și, deși știa că rezultatul la drugtest poate ieși pozitiv, s-a urcat la volan.

Citește și: Gestul neașteptat făcut de Babs după ce Dorian Popa a părăsit-o după 11 ani de relație. Ce a făcut cu mașina de 100.000 de euro

Dorian Popa, prima reacție după a fost prins drogat la volan

Vreau să îmi cer scuze tuturor celor care mă urmăresc, care își încep dimineața cu vloggurile mele. Am greșit indiscutabil la vârsta și experiența pe care o am. Îmi pare nespus de rău. Prin ceea ce am făcut, am dat un exemplu negativ și prin ceea ce urmează vă spun că nu vreau să mă scuz, ci doar să relatez contextul în care s-a întâmplat.

Nu mă scuz, îmi asum pe deplin consecințele acțiunilor mele. Recunosc, am consumat canabis, nu în ziua în care am fost oprit de poliție, ci am consumat, lucru pe care, așa cum v-am spus, îl regret, mai ales pentru că eram conștient că poți ieși pozitiv la această substanță chiar și după câteva zile”, a spus Dorian Popa, într-un videoclip postat pe YouTube.

Influencerul spune că, de obicei, apelează la ajutorul șoferului lui, Edi, cel care l-a însoțit de fiecare dată la evenimentele din țară, dar nu și atunci când a fost prins drogat.

Procesul meu idiot de gândire a fost că aveam o plecare din țară pentru filmări programată de mult la care nu voiam să mă duc și știți foarte bine că îl am ca șofer pe Edi, Edi care m-a condus la toate concertele din țară și când am avut problema cu genunchiul și tot așa (…) O greșeală flagrantă pe care mi-o asum. Deși eram lucid, încadrarea în lege era aceeași”, a mai spus artistul.

Dorian Popa a fost tras pe dreapta, zilele trecute, în Domnești, unde Poliția Ilfov face controale la final de săptămână. Un echipaj de poliție i-a făcut testul și a ieșit pozitiv la substanțe psihoactive.

Întrucât aceasta nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto a fost condus la unitate medicală din București, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză, conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii. Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, potrivit IPJ Ilfov.