Dorian Popa, UMILIT de un fotbalist de la FCSB. „Eram cu iubita mea. Hai, mă, pleacă!”

Dorian Popa, 33 de ani, unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri români, a povestit un eveniment neplăcut petrecut în 2014, pe Arena Națională, la un meci al celor de la FCSB.

13 oct. 2021, 20:44
Dorian Popa, UMILIT de un fotbalist de la FCSB. „Eram cu iubita mea. Hai, mă, pleacă!”

Dorian Popa, UMILIT de un fotbalist de la FCSB. Dorian Popa a afirmat că un jucător de la FCSB, căruia nu a vrut să-i dezvăluie numele, a refuzat să facă o poză cu el și i-a răspuns pe un ton jignitor. Actorul a a plecat totuși de la stadion cu o fotografie realizată alături de Iasmin Latovlevici, fostul fundaș stânga al roș-albaștrilor.

Dorian Popa, UMILIT de un fotbalist de la FCSB

„Eu eram stelist, dar mi-am luat o ţeapă urâtă. Fiind prieten cu Mihai Stoica şi cu mai mulţi din anturajul celor de la FCSB, m-am dus la un meci. Am luat bilete la VIP, unde stăteau familiile jucătorilor sau chiar unii jucători. Am stat, ne-am uitat la meci, foarte frumos. Eu nu eram atât de cunoscut la vremea respectivă, dar oricum nu are nicio importanţă, puteam să fiu un necunoscut”, a povestit Dorian Popa pe canalul de YouTube al lui Andrei Dumitru.

Dorian Popa, la un pas de moarte după ce un bărbat a încercat să-l lovească cu mașina. ”Mi se face pielea de găină!”

„Şi m-am dus să fac o poză cu un jucător, nu mai ţin minte cum îl chema, dar e bine că nu mai ţin minte cine era. Lângă el, era şi Latovlevici. Nu mai ţin minte despre ce jucător era vorba, pentru că eu deja începusem să-mi pierd interesul pentru fotbal în urma meciului de la Middlesbrough. Mă mai uitam din când în când, fiind stelist, la meciuri. Iubita mea, care era lângă mine, era mai pasionată de fotbal. Şi crezi tu că-mi spune acest domn fotbalist? «Hai, mă, pleacă de aici că nu am timp!». Şi eu voiam doar să fac o poză cu el. Apoi, a mai venit un copilaş de 9-10 ani şi i-a spus la fel: „Hai, mă, pleacă! Nu vezi că mă uit la meci?”. Pe de altă parte, Latovlevici a făcut poză cu mine, e un dulce. Din acel moment, mi s-a luat rău de tot de fotbalul din România”, a mai spus Dorian Popa.